ZDRAVKO MAMIĆ SE RASPLAKAO NA TELEVIZIJI:

“Ne plačem zato što me nepravedno progone, plačem jer mi ne daju da zadnje trenutke života moje majke provedem uz nju, u njenom naručju“

Objavljeno: 20.03.2021. Metropolitan

Nakon press konferencije i objava na Facebooku, Zdravko Mamić, koji je u ponedjeljak pravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama, gostovao je na televiziji Face u Bosni i Hercegovini, gdje trenutno boravi.

Govoreći o svojoj majci, pustio je i suzu.

– Mama mi ima 90 godina, ne ispušta “očenaše“ iz ruku. Kaže mi: Sine, tvoja majka neće umrijeti dok te ne dočeka. U subotu je slavila rođendan u Zagrebu u krugu obitelji. Ovo je prvi put da sam zaplakao otkako sam u BiH – rekao je Mamić kroz suze.

– Ne plačem zato što bih trebao sutra u zatvor ili što me nepravedno progone. Plačem jer mi ne daju da zadnje trenutke života moje majke provedem uz nju, u njenom naručju. Da joj ispričam koliko sam je volio, da joj se ispričam za sve sitne krađe, kad sam joj uzeo novac iz novčanika, kad sam prodao njezin lančić da bih djevojku počastio. Da joj kažem hvala na svemu… Cijeli život sam radio, kad sam imao 16, već sam bio obrtnik. U selu sam iznajmio konjska kola sa zapregom, onda bih razvozio kukuruz i pšenicu po silosima. Seoskom gazdi bih platio najam. Razliku bih zadržao za sebe. Nikad mi nije poduzeće propalo, a sad me proganjaju kao zadnjeg kriminalca – zaključio je Mamić.

Cijeli intervju pogledajte ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba