MASKENBAL SLAVI 30. ROĐENDAN

Najveseliji dječji ‘Maskenbal na ledu’ na zagrebačkoj Šalati

Objavljeno: 21.02.2020. Metropolitan

“Maskenbal na ledu”, najveseliji dječji maskenbal u Zagrebu i okolici, održava se ove nedjelje na klizalištu SRC-a Šalata od 10.30 do 12 sati, a riječ je o jubilarnom 30. izdanju.

Više od 10 tisuća klizača

Svake ga godine posjeti oko 200 posjetitelja na tribinama te 400 maskiranih klizača na ledu, koji tijekom 90 minuta programa i uz popularne taktove domaćih i stranih glazbenih hitova pokazuju svoje maske, a žiri na koncu bira najzanimljivije i najoriginalnije maske kako bi njihove tvorce nagradili prigodnim nagradama.

Tijekom tri desetljeća održavanja ove vesele tradicije na Šalati, kroz “Maskenbal na ledu” prošlo je preko 10.000 maskiranih klizača, te je podijeljeno više od 300 nagrada najmaštovitijim i najuspjelijim maskama.
Svake se godine okupljenim klizačima, među kojima je najviše djece, podijele i krafne, bez kojih je nezamislivo pokladno razdoblje.
Ustanova Upravljanje sportskim objektima, organizator “Maskenbala na ledu”, i ove je godine u suradnji s partnerima pripremila brojne nagrade za malene natjecatelje.

Besplatna avantura

Svi posjetitelji ujedno će dobiti priliku uživati u grickalicama i sladoledima, a jedna od maskiranih skupina bit će nagrađena i besplatnom “room escape” avanturom po izboru u “Fox in a boxu”. Više informacija o “Maskenbalu na ledu” potražite na www.sportskiobjekti.hr te na Facebook stranicama SRC-a Šalata i ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba