PANNONIAN CHALLENGE FESTIVAL

Na Jarunu kreću adrenalinska natjecanja u BMX Freestyle, Skate i Inline disciplinama

Objavljeno: 04.07.2020. Renata Cisar

Jarun će ove subote ugostiti početak turneje Pannonian Challengea i dokazati da ekstremni sport živi i u kriznim vremenima.

Već tradicionalno, prvi trik ovogodišnjeg Pannonian Challenge-a je zagrebački Challenge Tour 2020! Pannonian Crew kroz cijelu Hrvatsku nosi najbolje od ekstremnog sporta, a ove subote, 4. srpnja, nalazi se u Zagrebačkom skate parku, gdje će prema svim preporukama epidemiološke zaštite, biti održana adrenalinska natjecanja u BMX Freestyle, Skate i Inline disciplinama.

Time će se napraviti savršen uvod u 21. izdanje Pannonian Challenge festivala, koji od 12. do 16. kolovoza u Osijek dovodi najbolje europske ekstremne sportaše.

Skate park na Jarunu će tako poslužiti za zagrijavanje svim domaćim vozačima, koji će se u subotu boriti za vrijedne novčane nagrade. Užarenu sportsku atmosferu na ovom cjelodnevnom showu, s početkom u 10 sati, će održavati DJ koji će slušati glazbene želje vozača i pripremati im podlogu za najbolje trikove.

Već je potvrđeno kako prošlogodišnji BMX Freestyle pobjednik zagrebačkog Challenge Toura, mladi Fran Zeman iz Bjelovara, ni ove godine neće propustiti natjecanje na popularnom zagrebačkom moru, a pridružit će mu se i vozači iz Splita, Varaždina, Rijeke, Pule i Osijeka. Dvije jednominutne vožnje bit će osigurane svim BMX Freestyle vozačima koji će biti podijeljeni u 4 skupine, dok će skateri i roleri nastupiti u formatu Jam sessiona.

Svi vozači zasigurno s nestrpljenjem očekuju početak Challenge Toura 2020., jer će se samim njihovim izlaskom na beton zagrebačkog skate parka dokazati da ekstremni sport živi u ovim kriznim vremenima, dok cijela zajednica urbane kulture, unatoč neophodnoj socijalnoj distanci, djeluje povezanije no ikad.

Za kraj, treba napomenuti kako je broj sudionika po svakoj disciplini ograničen na 24 vozača, ali se svi zainteresirani još mogu registrirati za nastup na Jarunu, i to preko web stranice Pannonian Challengea ili na licu mjesta.

Najnovije po kategorijama

“Dan ili dva izbjegavajte lokaciju gdje se nalazi gnijezdo, dok ptić ne odleti. U situaciji kada je pronađen ispali ptić, nemojte se približavati lokaciji, već je prijavite”

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter