AJMO ‘VATRENI’

Ispred hotela naše reprezentacije od jutros razvijena 200-metarska zastava, pjeva se i navija – Dalić objavio i sastav

Objavljeno: 01.12.2022. Metropolitan

Uoči vrlo važne utakmice koju danas u 16 sati Hrvatska igra protiv Belgije, hrvatski su se navijači ponovno jutros okupili u Kataru ispred hotela u kojem je smještena naša reprezentacija, piše 24sata.

Kao i uoči utakmice s Kanadom, njih se 200-ak okupilo ispred hotela, razvili su 200-metarsku zastavu i uz pjesmu i navijanje su pružali podršku ‘Vatrenima’. 

U blizini su bili i član stožera Marijan Vlak i reprezentativni golman Ivo Grbić. 

Inače, ‘Vatrenima’ je danas dovoljan jedan bod za prolazak među 16 najboljih. Uoči posljednjeg kola, Hrvatska je na prvom mjestu, a završi li i tu grupnu fazu, u nokaut-fazi će vjerojatno izbjeći favorite natjecanja, Španjolsku i Brazil, piše Index.hr.

Što se tiče sastava, izbornik Zlatko Dalić, prenosi Index.hr, neće mijenjati momčad koju je poslao na travnjak od prve minute protiv Kanade, pa će tako Livaković sigurno braniti našu mrežu, u obrani će biti Josip Juranović, Dejan Lovren, Joško Gvardiol i Borna Sosa, a u sredini će biti Marcelo Brozović, Luka Modrić i Mateo Kovačić. Livaja će biti prvi izbor u napadu, Kramarić će pokrivati desno krilo, a na lijevom će biti Perišić. 

screenshot/24sata 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba