Ni Jadranski derbi nije prošao bez incidenta

Hajduk izgubio derbi, a njegova zvijezda živce pa pogodila zaštitara bocom u glavu?!

Objavljeno: 08.04.2024. Metropolitan

Bivši hrvatski reprezentativac i stoper splitskog Hajduka, 27-godišnji Filip Uremović, napravio je skandal po svršetku Jadranskog derbija, javlja Nacional. Uremović je rekonvalescent i nije bilo sigurno hoće li uopće moći igrati nedjeljnu utakmicu poslije samo dva treninga, u kojoj je Rijeka pogotkom Marca Pašalića pobijedila Splićane 1:0 i definitivno ih izbacila iz utrke za naslov prvaka što se tiče ove sezone.

Prema informacijama spomenutog izvora, Uremović je iz zasad nepoznatih razloga napravio skandalozni potez na ulazu u tunel uz teren Rujevice. Po završetku utakmice, bocom u glavu pogodio je jednog od zaštitara koji je stajao pored ulaska u tunel. Cijela priča navodno će naknadno biti upisana u službena izvješća.

Još uvijek nije poznato zašto je Hajdukov igrač bacio bocu i je li gađao baš zaštitara. Možda i nije gađao nikoga nego je liječio frustraciju zbog još jednog teškog poraza. Boca je prema javljanju Nacionala na sreću bila plastična, a završila je na glavi po svemu sudeći totalno ni krivog, ni dužnog zaštitara. Ako ovo uđe u službeno izvješće utakmice, ne treba sumnjati da će Uremović biti drastično kažnjen.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba