Real Madrid svladao Liverpool 1:0 i osvojio 14. naslov pobjednika Lige prvaka

GRANDE LUKA: Modrić (36) u velikom slavlju produžio ugovor s Real Madridom

Objavljeno: 29.05.2022. Metropolitan

Real Madrid je u finalu Lige prvaka sinoć pobijedio Liverpool 1:0 golom Viniciusa Juniora u 59. minuti i 14. put u svojoj povijesti osvojio natjecanje, a Luka Modrić osvojio je svoj peti trofej u Ligi prvaka i tako dodatno učvrstio status legende Real Madrida. Luka je u velikom slavlju dobio i dodatni razlog za veselje – kapetan hrvatske reprezentacije i neizostavni član veznog reda španjolskog nogometnog giganta produžio je ugovor s klubom za još jednu sezonu, piše Index.

Vijest javlja Fabrizio Romano, najpoznatiji izvjestitelj o nogometnim transferima koji tvrdi da je usmeni dogovor španjolskog kluba i njegove hrvatske ikone postignut prije dva mjeseca, a sad i potpisan. Španjolski mediji već mjesecima pišu o ovakvom raspletu sezone, a uz Romanovu objavu treba sačekati još samo Realovu da bi sve i postalo službeno.

O produženju ugovora piše i španjolska Marca, koja navodi da će Modrić sljedeće sezone igrati pod financijskim uvjetima kakve je imao i u ovoj, uz dodatak da nitko ne gleda njegovu dob (36) te da je jedino važno kako on izgleda na terenu u svakoj utakmici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba