Nova pobjeda za momčad Marijana Glavice

Gaj do sva tri boda u Vrapču

Objavljeno: 02.05.2024. Metropolitan

U 28. kolu 3. NL Centar, Gaj Mače gostovao je u Vrapču i upisao pobjedu 2:1 te sada na svom kontu ima 52 boda kao i drugoplasirano Lučko, uz utakmicu manje od vodeće Segeste.

Ova utakmica je još jedan dokaz da Gaj igra onako kako zna samo protiv jakih momčadi, dok protiv onih na papiru slabijih ulazi opušteno i tada nastaju problemi, gube se očekivani i ranije upisani bodovi. Kada bi barem približno igrali u jednakom ritmu protiv svih ekipa, igrači Gaja bi zasigurno bili prvaci lige i to ne s malom bodovnom razlikom jer zasigurno imaju jedan od najjačih rostera u ligi. Možda ne žele biti prvaci, a možda nisu čuli za onu tvrdnju ‘prvenstvo se osvaja na malim utakmicama’.

Što se tiče same utakmice, sasvim zaslužena pobjeda Gaja koji je dominirao tijekom svih devedeset minuta i da nije bilo pogreške vratara Babića, Vrapče ne bi postiglo niti taj jedan pogodak. Sljedeći susret Gaj igra u nedjelju, 5. svibnja u 11 sati protiv četvrtoplasiranog Maksimira, a nakon njega slijedi u subotu, 11. svibnja u 17:30 veliki derbi u Krapini protiv Zagorca.

VRAPČE – GAJ 1:2

Igralište NK Vrapče. Gledatelja: 100. Suci: Crnojević (Novska), Šaško i Rožanković

Strijelci: 0:1 Nikolić (12′), 1:1 Markušić (48′), 1:2 Haramustek (82′)

VRAPČE: Šulentić, L. Marić (83′ V. Marić), Vučemilović – Vranjić, Gjaja, Fernandes (65′ Pudić), Marciel, Tomšić, Kelava, Tolić (83′ Perinić), Markušić

Trener: Denis Bezer

GAJ: Babić, Deak (46′ Sedak), Sambol, Haramustek, Šaban (84′ Postonjski), Nikolić (90′ Dačnik – Kovačić), Plehan (46′ Šoštarić), Kovač, Baneković (46′ Kovačić), Ristovski, Mazalović

Trener: Marijan Glavica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba