RUKOMETNI EURO 2020.

DRAMA U STOCKHOLMU: Hrvatska je u finalu Eura!

Objavljeno: 24.01.2020. Metropolitan

U čudesnoj ali i vrlo dramatičnoj završnici polufinalne utakmice u Stockholmu, hrvatski rukometaši izborili su veliku pobjedu nad Norvežanima s rezultatom 29:28 i ušli u finale Europskog prvenstva.

  • Sretan sam! Igračima idu sve zasluge i čestitke za ovu pobjedu. Ovo je prva medalja nakon deset godina – pun emocija bio je izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar koji je za RTL komentirao utakmicu.

Atmosfera tijekom utakmice pamtit će se još dugo, igrači su na terenu davali sve od sebe, navijači na tribinama istovremeno su plakali i smijali se… No sve to vrijedilo je za veliku pobjedu nad jakim Norvežanima koji tijekom cijele utakmice nisu popuštali.

Fantastične obrane Šege i Ašanina, uz nevjerojatnu igru Duvnjaka, Karačića, Stepančića, Marića, Horvata, Cindrića i ostalih dovele su do pobjede naše reprezentacije s rezultatom 29:28, i to nakon dva produžetka teške drame.

Kauboji imaju dan odmora, a u nedjeljnom finalu Eura igrat će sa Španjolskom koja je pobijedila reprezentaciju Slovenije 34;32. Bit će to zanimljivo finale i još jedan veliki dvoboj, nakon što smo sa Španjolcima remizirali u utakmici posljednjeg kola drugog kruga Eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba