NAVIJAČI LEGIE UPUTILI BAD BLUE BOYSIMA PORUKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KOJIMA NAJAVLJUJU JOŠ ŽEŠĆI OKRŠAJ OD PROŠLOTJEDNOG U DUBRAVI

“Bit će lijepo kad dođe ovo smeće, vojska će morati u glavni grad – čekamo vas u Varšavi!“

Objavljeno: 09.08.2021. Metropolitan

Poljski navijači  Teddy boysi uputili su Bad Blue Boysima, prije uzvratne utakmice Dinama i varšavske Legije u pretkolu Lige prvaka, nekoliko poruka na društvenim mrežama iz kojih je vidljivo da bi se prošlotjedni vatreni okršaj iz Dubrave mogao ponoviti i u Varšavi, ako navijači Dinama uspiju proći granicu, piše 24 sata.

-Čekamo vas u Varšavi! Bit će lijepo kad dođe ovo smeće, vojska će morati u glavni grad! Čekaju vas pozdravi – neke su od poruka koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Teddy Boysi su sa juga i sjevera stigli u Zagreb, što s mora, što preko Bosiljeva, što preko Mađarske. Stotinjak organiziranih poljskih huligana stiglo je u Dubravu, ali nisu očekivali tako brojne i ‘dobro opremljene’ BBB-e koji su, uz epilog sa štetom na obližnjim automobilima i ugostiteljskim objektima, ‘otjerali’ Poljake. 

Međutim, upitno je hoće li Bad Blue Boysi uopće putovati u Poljsku zbog Covid putovnica, a i Uefa je zabranila dolazak gostujućih navijača na tribine. Tako da ‘modri’ neće imati organiziranu podršku s tribina u poljskoj, ali Legija će zasigurno imati veliki vjetar u leđa. Njihova je navijačka skupina jedna od najutjecajnijih na klub u Europi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba