Ako ste zainteresirani, pošaljite svoj životopis na e-mail: [email protected] ili se javite telefonski na broj 049/345-015

‘Vuglec Breg’ traži kuhara, konobara i šeficu spremačica. Postanite dio uglednog tima!

Objavljeno: 11.06.2024. Metropolitan

Vinarija, pansion i restaurant ‘Vuglec Breg’ u blizini Krapine i Krapinskih Toplica zapošljava više djelatnika. Svojom ponudom i vrhunskom uslugom za svakog posjetitelja kreiraju jedinstveni doživljaj, a ljudi koji ondje rade su njihova najveća prednost.

‘Vuglec Breg’ je uvijek u potrazi za kvalitetnim ljudima koji razumiju važnost svoje uloge u timu te ispunjavanju zajedničkih ciljeva. Traže se motivirane osobe koje bi svojim znanjem i kvalitetama upotpunile sljedeća radna mjesta:

  • KV kuhar – voditelj smjene (m/ž)
  • Voditeljica hotelskih spremačica (m/ž)
  • KV konobar (m/ž) (može i na pola radnog vremena)

‘Vuglec Breg’ nudi mogućnost dodatne edukacije i napredovanja, kvalitetnu radnu sredinu te konkurentnu plaću prema kvalifikaciji i iskustvu.

Idealan kandidat ili kandidatkinja je pošten, vrijedan i kreativan timski igrač koji želi učiti i napredovati. Ako se prepoznajete u navedenim osobinama, pošaljite svoj životopis na e-mail: [email protected] ili se javite telefonski na broj 049/345-015.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba