PRIMJERENO ILI PRETJERANO?

Škodom je zagradio parkiralište u Srednjacima, na automobil su mu istresli dječje pelene

Objavljeno: 25.09.2020. Ante Ferara

Zbog nepropisnog parkiranja susjedi su na Škodu Fabiu u Srednjacima istresli hrpu smeća. Među smećem bilo je i prljavih dječjih pelena. Uz to su na vozilu podigli i brisače. Fotografija je objavljena na Facebook stranici “Moji Srednjaci”. Naime, vozač je ovakvim parkiranjem zagradio izlazak većini automobila s parkirališta. Svejedno ima onih koji smatraju da se tako nije trebalo postupiti.

– Tko god da je ostavio to smeće tu mogao je i napisati lijepu poruku a ne baciti smeće, kulturnije je bez obzira na to što se vozač parkirao kako se parkirao – mišljenja je jedan komentar. Druga kaže kako je sve to vidjela i uspjela izaći s parkirališta jer ima mali automobil.

– Netko s većim automobilom ne bi mogao izaći. I ne opravdavam mjesto parkiranja s manjkom parkirnih mjesta. Nikada nisam ovdje parkirala. Znam se voziti i to Mladosti u potrazi za parking mjestom. Jedino žalosnije od mjesta parkiranja je smeće. Iliti kultura osobe koja je smeće bacila na automobil. S obzirom na to da sam izašla s parkinga nisam imala potrebu za pisanjem poruke, ali netko drugi je mogao naći vremena napisati poruku da ovdje više ne parkira – smatra druga komentatorica. Dodaje kako o problemu s manjkom parkirališta u Srednjacima već znaju i ptice na grani. Ne zanima je što se ne može naći mjesto

– Neka se vozi i do Prečkog i traži parking. Brojevi telefona me ne zanimaju, jer ne namjeravam zvati nekoga ujutro da dođe pomaknuti auto. Ne želim kretati ranije na posao, jer postoji mogućnost da ću naići na ceduljicu. Ovdje je riječ samo o lijenosti. Jer ako se ja mogu parkirati na Mladosti i hodati sa djecom do svoje zgrade, ne vidim problem da to rade i drugi – zaključuje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter