ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK TOMISLAV TOMAŠEVIĆ OBJAVIO DA JE USVOJEN PLAN REUSTROJA GRADA

Pročelnici i posebni savjetnici imat će 30 posto manju plaću, a poznato je i kada bi se mogla ukinuti mjera roditelj odgojitelj

Objavljeno: 20.07.2021. Metropolitan

Na današnjoj press konferenciji, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević je objavio da je usvojen plan reustroja Grada. Broj ureda smanjen je na 16, a za rukovodeća mjesta u Gradskoj upravi događaju se rezovi – pročelnici i posebni savjetnici imat će plaće manje za 30 posto.

– Dvije odluke su na javnom savjetovanu – prva je o mjeri roditelj odgojitelj. Izmjena te odluke je ono što smo obećali, a to je da ćemo zaustaviti prijave novih korisnika dok se ne evaluiraju demografski učinci ove mjere – rekao je Tomašević, dodavši da bi se prijave zaustavile 5. rujna, piše Poslovni.hr.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter