PROPAO U VOŽNJI

Na Vukovarskoj ulici otvorila se ogromna rupa i progutala automobil

Objavljeno: 29.06.2020. Ante Ferara

Samo je propao u rupu, odmah je stigla policija. Maknuli su auto i došao je bager da to sanira, ispričao je očevidac nesreće u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici za 24sata.

Vozač je upao u rupu na Vukovarskoj u ponedjeljak oko 11.30 sati na križanju Iločke i Gorjanske ulice. U nesreći nitko nije ozlijeđen. Na mjesto nesreće odmah su izašle nadležne službe i krenule sanirati cestu.

Nedavno se i na Bukovačkoj cesti urušio se asfalt te se otvorila ogromna rupa. Građanin koji je vozio motocikl primijetio je kako na ulici postoji ulegnuće. Taj dio ulice ogradio je kutijama i kašetama koje je našao u blizini kako bi spriječio da netko nastrada. Dok je stavljao improviziranu zaštitu, ispod njega se urušio dio asfalta stvorivši ogromnu rupu.

Najnovije po kategorijama

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

OSJEĆAJU SE TUŽNO I ZABORAVLJENO OD SVIJU: Kuća Viktorije Lešković (78) i Josipa Perešina (72) iz Jakšinca nakon potresa u ožujku dobila je crvenu oznaku. Dom su odbili napustiti jer, kažu, nisu dobili nikakav službeni dokument, i od tada čekaju rješenje svoje situacije, strahujući od novog potresa, koji bi za njih mogao biti koban

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

Objavljeno: 24.01.2021. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter