Može li pasti rekord iz legendarne 1982.?

Dinamo ima 30.000 članova

Objavljeno: 22.05.2024. Metropolitan

Dinamo je na službenim stranicama kluba objavio da je prešao 30 tisuća članova, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

– S velikim ponosom vas obavještavamo kako je GNK Dinamo u srijedu, 22. svibnja, prešao brojku od 30.000 članova. Aktualna sezona 2023./24., koja se primiče samom kraju, bila je napeta, neizvjesna, prepuna izazova i poteškoća na brojnim poljima… I baš je zato svaka pobjeda bila slađa, a svaki uspjeh na terenu i van njega, uključujući i ovaj spomenuti, nosi dodatnu vrijednost. U konačnici smo ponovno pokazali kako je Dinamo vječan i jak, da ima gard šampiona, što je potvrđeno i 35. titulom prvaka u klupskoj povijesti. Uz osvojeni Superkup s početka sezone, u srijedu se s Rijekom na Rujevici borimo za trostruku krunu, a takav uspjeh, uzevši u obzir turbulentnu i izazovnu sezonu, definitivno je nešto za pamćenje, nešto što ovu sezonu u moru uspješnih i trofejnih sezona maksimirskog velikana ipak izdvaja i doista izaziva da joj nadjenemo onaj toliko često korišteni, možda i pomalo izlizani epitet ‘povijesna’ – kažu u Dinamu.

– Upravo zbog toga, klub je odlučio da će novi naslov prvaka po prvi put nakon 2007. godine biti proslavljen u velikom stilu i na velikoj pozornici, na Trgu bana Jelačića, zajedno s navijačima i svim ljubiteljima plavog kluba, jer svi ste vi sastavni dio naših uspjeha. Međutim, koliko nas veseli ovaj velik i pozitivan završetak sezone u rezultatskom smislu, toliko nas veseli i činjenica da se naša plava obitelj širi, da zajednica koju tvore Dinamo i navijači, koji su sastavni dio ovog kluba, iz dana u dan jača, raste, da Zagreb ponovno živi Dinamo! – dodaju iz Maksimira.

Rekordan broj članova ‘Plavi’ su imali šampionske 1982. godine, 42.000. Do kraja ove kalendarske godine, cilj je tu brojku dostići i premašiti je.

– GNK Dinamo klub je svojih članova i upravo u tom duhu će pokrenuti kampanju naziva ‘Prsta dva jedne ruke’ s ciljem povećanja članstva uz osnovnu poruku, biti navijač Dinama znači biti i član Dinama – kazao je prije desetak dana predsjednik Odbora za članove Tomislav Globan nakon održavanja sjednice Izvršnog odbora, na kojoj su glavne teme bile članstvo, sinergija s navijačima te strategije privlačenja novih članova i osnaživanja povezanosti između kluba i rastuće baze navijača.

– Drago nam je da prepoznajete trud kluba u svim sektorima, da cijenite naše napore i odazivate se našim kampanjama. Nadamo se da iz dana u dan dokazujemo da stojimo iza svojih riječi, da svaku izgovorenu misao potkrjepljujemo djelima. U ime svih igrača i kompletne radne zajednice Dinama, veliko vam hvala! I znajte, ovo nije kraj, ovo je tek početak! – zaključuju iz Dinama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba