Novi legalni kasino nije potreban depozit

  1. Alipay Casino No Deposit Bonus: Potrebno je ispuniti zahtjeve za klađenje, ako je potrebno – dokaz o potvrdi, nakon čega možete poslati zahtjev za povlačenje putem željenog načina plaćanja.
  2. Bitstarz Casino Recenzija I Iskustva 2025 - Ako želite pokušati igrati za pravi novac, možete igrati ovu igru za pravi novac ili za zabavu.
  3. Ideal Casino No Deposit Bonus: Igrači se mogu kladiti i izvan mreže i putem preglednika ili mobilne aplikacije.

Digitalni rulet besplatni kasino uz bonus 2024

Total Casino No Deposit Bonus
Bonus Kodovi za tinejdžere pružit će vam nekoliko uzbudljivih promocija, uključujući ogroman paket dobrodošlice u vrijednosti do 3,000 eura, bonuse za besplatne okrete i dnevne ponude.
Avalon78 Casino Recenzija I Iskustva 2025
Na primjer, ako se odlučite za karticu s indeksom, ona će vam pružiti 16-znamenkasti sigurnosni privjesak.
Samo budite oprezni s okladama i zajamčena vam je pobjeda.

Poker online igra za novac 2024

Buran Casino Hr 2025 Review
Igrajte se sa saudijskim rialima, dirhamima UAE, bahreinskim i kuvajtskim dinarima i katarskim rialima.
Slot Miss Wildfire Bonusi I Besplatne Vrtnje
Kazne i kamate za prijavljivanje mogu se brzo zbrojiti i premašiti bilo koji iznos koji biste mogli uštedjeti nedovoljnim izvještavanjem.
Monte Carlo Casino 50 Free Spins

ODSKOČNA DASKA: Tibor Klobučar iz Krapine dobitnik je kulinarske stipendije Raise the Bar, koja će mu omogućiti da se dodatno usavrši na renomiranom učilištu Le Cordon Bleu

ZA NJEGA ĆEMO JOŠ ČUTI: “Htio bih se i dalje razvijati kao kuhar i jednog dana otvoriti vlastiti restoran u Zagorju”

Objavljeno: 03.06.2021. Alen Brodar

Tibor Klobučar iz Krapine dobitnik je stipendije projekta Raise the Bar koja će mu omogućiti da svoje kulinarsko umijeće dodatno usavrši na renomiranom učilištu Le Cordon Bleu. Uz Tibora, stipendije su dobili i Grgo Bačelić te Matija Kuzmić, a stipendije su im dodijeljene u utorak 1. lipnja u Zagrebu, na predstavljanju vodiča Gault & Millau 2021. za Hrvatsku.

Izvanredna prilika

– Ova stipendija je za mene još jedan izazov i savršena odskočna daska za daljnji profesionalni i osobni razvoj. Svakim danom spoznajem koliko još imam za naučiti, a mislim da je ovo izvanredna prilika. Sudjelovanje u projektu Raise the Bar je odlično iskustvo. Velika čast mi je bila upoznati članove žirija i kuhati za njih – stresno, ali super iskustvo. Htio bih se i dalje razvijati kao kuhar i jednog dana kada skupim dovoljno iskustva otvoriti vlastiti restoran u Hrvatskom zagorju – izjavio je Tibor, koji je svoje radno iskustvo započeo 2014. godine u sklopu školske prakse u restoranu Preša u Krapini i restoranu hotela Villa Magdalena u Krapinskim toplicama. Dodatnu edukaciju stekao je na tečajevima na KUL IN institutu te je u Napulju pohađao tečaj za izradu pizze napoletane u školi AVPN.

Grgo, Tibor i Matija dijele strast za stalnim usavršavanjem i zato su se prijavili za sudjelovanje u projektu Raise the Bar kojim Coca – Cola HBC Hrvatska podržava razvoj hrvatskog ugostiteljstva i turizma ulaganjem u profesionalno usavršavanje konobara, barista, barmena, kuhara i slastičara.

Za perspektivne kuhare koji iščekuju edukaciju zasigurno ćemo još čuti, čemu u prilog i činjenica što su stipendije zaslužili jer su oduševili žiri koji čine renomirani hrvatski chefovi Hrvoje Zirojević, Marko Gajski, Igor Gudac i Bruno Vokal te voditelj i suvlasnik restorana Noel Ivan Jug.

Povećanje kvalitete

Raise the Bar je strateška platforma Coca-Cole HBC Hrvatska koji od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu. Projekt obuhvaća akademiju za konobare, bariste i barmene, stipendije za kuhare, slastičare i osoblje za posluživanje te suradnju s regionalnim centrima kompetentnosti, čime Raise the Bar omogućuje usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba