POZNAT NAM JE OVAJ GLAS…: "Zaboravio mi je dati krov, ali oprostit ću mu za to!"

VIDEO: Princ u Dubaiju Zokiju poklonio dva Lamborghinija!

Objavljeno: 11.04.2021. Alen Brodar

Društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama za razmjene poruka šire se dva videa u kojima se, ukoliko su autentična, može vidjeti sva raskoš života u Dubaiju i zašto naši poduzetnici, ali često i naše pjevačice, glumice, pa i starlete, rado posjećuju ovu metropolu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koja je sinonim za luksuz.

Naime, prvi video počinje slikom unutrašnjosti Lamborghini Aventadora, gdje autor govori kako su bili na ‘laganoj večeri’ na kojoj je bio princ.

– Ja ne znam kak se otvara ovo, Zoki, daj mi otvori vrata – kaže autor dok se u pozadini čuje, “Ma ovo je nemoguće!”.

– Slušaj ovo, molim te. Došao je princ i kaže Zokiju i kaže “Poklanjam ti auto”. I pokloni mu Lamborghinija. Izlazimo van i kaže frajer “OK, uzmi i taj” i pokloni mu Lamorghini džip. I vratimo se sa dva Lamorghinija, ni krivi ni dužni! – uzbuđeno govori autor prvog videa.

Drugi video, drugi autor, ne vidimo mu stas, ali poznatog nam glasa. Ovaj video, ukoliko je autentičan, snima sam sretnik, vidno uzbuđeni Zoki.  

– Buraz, ovo je Aventador. Vidi ovo, ne znam što da ti kažem! Zaboravio mi je dati krov, ali oprostit ću mu za to! – govori presretni Zoki.

Što se još dogodilo Zokiju u Dubaiju, pogledajte u videu:

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter