ZA SLADOKUSCE

U ovim zagrebačkim slastičarnicama možete uzeti kavu i kolače za van

Objavljeno: 12.01.2021. Ante Ferara

Krajem studenog zatvoreni su kafići i restorani, a prošlog tjedna je mjera produljena do kraja siječnja. Situaciji su se prilagodili ugostiteljski objekti koji u svojoj ponudi imaju hranu i kavu za van. Mnogi su uveli i dostavu.

Zagrebačke slastičarnice također su se prebacile na dostavu svojih slastica, a neke imaju i opciju take away. Uz to neke nude i kavu ili čaj. Donosimo vam popis gdje dok šetate gradom možete uzeti kolač i kavu za van.

Slastičarnice Orijent

Njihove slastice možete naručiti na Woltu, a možete ih preuzeti i u njihovim slastičarnicama u Maksimirskoj 34 i Petrinjskoj 2.

Torte i to

Torte i to otvorili su svoja vrata u Grahorovoj 5 i Vrbanićevoj. Grahorova je otvorena svaki dan od 7 do 22 sata, a slastičarnica u Vrbanićevoj radnim danom od 8 do 23 sata.

Oranž

Bistro & Caffe Bar Oranž u Ilici nudi sve vrste kava i čajeva te svježe cijeđene sokove. U poslovnici možete preuzeti i torte i kolače te razne snackove. U ponudi imaju i tiramisu u čaši.

Jolie Petite Patisserie

Slastičarnica na Knežiji ima opciju take outa svaki dan od 10 do 20 sati. Osim klasika poput Nine Mie i Tonke, kod njih možete preuzeti Paris-Brest, veganski kolač Buruberi ili Pinku, a od nedavno i Kremšnite.

Torteria Macaron

Osim što kolače i slastice možete naručiti dostavom, možete ih preuzeti i na njihovim lokacijama. Više možete pronaći na njihovim društvenim mrežama, prenosi Journal.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter