Radili su u istoj tvrtki

TELEVISA PRESENTA: Marija obećala da će se rastati od supruga, ali nije. Ljubavnik Ante ju tužio

Objavljeno: 16.05.2024. Metropolitan

Neobičan spor među ljubavnicima na koprivničkom području dobio je ovaj tjedan sudski epilog, doduše nepravomoćan, piše Danica. Marija i Ante radili su u istoj tvrtki te su završili u ljubavnoj vezi premda je Marija bila udana i majka maloljetne djece. Ante je u više navrata Mariji posudio oko 10.000 eura, za što je prodao dionice i digao kredit. Kako mu je Marija do danas vratila tek 500 eura, odlučio ju je tužiti.

Veći dio tog novca isplatio joj je na ruke, a to je, kaže, učinio jer su bili u emocionalnoj vezi pa joj je htio pomoći da si riješi stambeno pitanje jer se htjela rastati od supruga s kojim je živjela. Obećala mu je vratiti novac, ali obećanje nije ispunila. Marija je priznala kako joj je Ante posudio oko 1400 eura, ali tvrdi da je sve drugo izmislio.

– Nismo bili ni u kakvim odnosima, već samo kolege s posla. Istina je da mi je posudio nešto novca, ali ne toliko. Tada nisam bila u bračnim problemima, niti mi je novac trebao za rješavanje stambenog pitanja – branila se žena na sudu.

Njezin suprug je ostvarivao visoka primanja, ona je imala dobru plaću i nije imala nikakvih dugova. No, sutkinja joj ipak nije povjerovala te je presudila da mu mora vratiti 9500 eura i pokriti troškove parničnog postupka u iznosu 1900 eura, plus kamate.

Ključni su bili iskazi svjedoka, među ostalim i Antina sudužnika po kreditu, kolega na poslu, ali i materijalni dokazi poput bankarskih izvoda i sms poruka. U jednoj od tih poruka, tako, Ante piše Mariji da će ju morati tužiti jer mu nije vratila novac, a ona mu odgovara da mu to neće biti lako jer joj je većinu novca dao na crno i nema nikakvih tragova. Presuda donesena ovaj tjedan je nepravomoćna i Marija se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba