Sve je snimila

ŠOK U BERLINU: Ivana Knoll platila sobu 650 eura pa ju dočekala ‘starudija’

Objavljeno: 13.06.2024. Metropolitan

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll snimila je video sobe u kojoj se nalazi, a pratiteljima se požalila na mnogo stvari koje joj se ne sviđaju kod svog smještaja, prenose 24sata.

– Platila sam tisuće za ‘najbolji hotel’ u Berlinu, a sobe su stare, grijanje ne radi, teretana i bazen u izgradnji. Ne preporučujem – napisala je Knoll uz fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala.

Naša najvatrenija navijačica priprema se za Europsko prvenstvo u Njemačkoj koje počinje sutra. Ponovno će s tribina bodriti našu reprezentaciju. Knoll se svojim pratiteljima požalila kako je za smještaj posegla duboko u džep te je objasnila što joj se to ne sviđa.

Nezadovoljstvo

– Platila sam 650 eura jedno noćenje, a u cijenu ulazi stara soba bez grijanja, teretana i bazen nisu dostupni zbog renovacije i još k tomu, voditelj je nepristojan – napisala je Knoll.

U videu je priložila i ‘dokaz’ onoga što je napisala, a snimila je sobu u kojoj se nalazi. Inače, uoči EP-a je dala intervju za njemački Bild. S novinarima se sastala u Zagrebu, a kako pišu, zahtijevala je da intervju odrade na njemačkom jeziku.

– Rođena sam u Frankfurtu i imam njemačku putovnicu. Kad sam imala osam godina, s obitelji sam se preselila u Hrvatsku. Već duže vrijeme radim na usavršavanju jezika da mogu pričati njemački s ekipom na Europskom prvenstvu – poručila im je Knoll. Ivana će pratiti sve utakmice, a u Njemačku je, kaže, stigla 10. lipnja. Otkrila je i da još uvijek ne zna što će nositi na prvenstvu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba