NOVO ‘ZAŠTITNO’ LICE LOTO EMISIJA JE MLADA ZAGREPČANKA ANA-KLAUDIJA ŠTILINOVIĆ

“Sada i sama imam priliku nekom uljepšati dan i biti ta koja će igračima donosi lijepe vijesti”

Objavljeno: 24.01.2023. Metropolitan

Od 1. veljače na male ekrane stiže novo ‘zaštitno’ lice Loto emisija, a gledatelji će te srijede u popularnoj sedmici sretne brojeve očekivati uz Ana-Klaudiju Štilinović, mladu Zagrepčanku s iskustvom voditeljice, animatorice i modela, a koja je osim rada vezanog uz kamere i fotografske aparate, zaposlena i na mjestu Voditelja tima za pravnu tehnologiju i edukacije u jednom odvjetničkom društvu. 

– Završila sam jezičnu gimnaziju tijekom koje sam jednu školsku godinu provela na razmjeni u SAD-u. Potom sam upisala i završila Agronomski fakultet, jedan semestar u Grčkoj, no karijera me odvela u drugom smjeru te danas radim u odvjetničkom društvu gdje sam promijenila nekoliko radnih mjesta – rekla je nasmijana Ana-Klaudija čiji će osmijeh zasigurno razoružati i brojne gledatelje Loto emisija. 

Iako nikad nije mislila da će dobiti priliku postati Loto djevojkom, šansu nije htjela propustiti. 

– Nisam niti znala da Hrvatska Lutrija traži novo lice. Sestra mi je proslijedila oglas i rekla da se moram prijaviti jer me prepoznala u toj ulozi pa mogu reći da je ona glavni krivac – rekla je Ana-Klaudija te dodala: 

– Oduvijek sam mislila kako su Loto djevojke elegantne i karizmatične i još uvijek ne mogu vjerovati da ću imati čast raditi s prekrasnim i dragim kolegicama Jelenom Glišić i Monicom Jakšić. Sada i sama imam priliku nekom uljepšati dan i biti ono lice koje igračima donosi lijepe vijesti – kazala je. 

Slobodno vrijeme, za kojeg kaže da ga ima malo, uglavnom provodi u druženjima s obitelji i prijateljima, sportskim aktivnostima te učenju stranog jezika, a kaže kako nekad odigra igre na sreću. 

– Ja ponekad odigram, no članovi moje obitelji su vjerni igrači. Ne bi me začudilo da neki od njih u kalendarima imaju podsjetnike za uplatu listića – rekla je kroz smijeh mlada voditeljica, a otkrila je i  što je za nju sreća. 

– Zdravlje mojih bližnjih, njihovo veselje i vrijeme koje provodimo zajedno. Veselje pronalazim i u malim svakodnevnim stvarima – od najdraže pjesme na radiju, preko fine hrane koju mi mama donira da taj dan ne moram kuhati pa sve do uživanja u lijepom vremenu, čitanju neke dobre knjige ili gledanju filma – kazala je. 

Emisiju Lota 7 i Ana-Klaudiju pogledajte na malim ekranima već 1. veljače na HTV 1. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba