IMAMO EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE:

Proslava iznenađenja za Jožino stoljeće

Objavljeno: 30.06.2020. Alen Brodar

Najstariji živući hrvatski političar Josip Manolić Joža napunio je 100 godina 22. ožujka ove godine, a taj rođendan nikada neće zaboraviti. Joža je, naime, kao i većina građana grada Zagreba tog jutra čvrsto spavao, kada je metropolu zatresao snažan potres. – Taman sam bio otvorio oči kada je počelo tresti. Bilo je doista strašno no nisam se uplašio. Čujte gazim ja stotu, ali gazi i ona mene pa nemam razloga za strah – rekao je Joža dan nakon svog rođendana za 24 sata.

Prvih sto

Dodao je da vrijeme, kao i većina Hrvata, provodi u kući zbog pandemije koronavirusa i čeka da se sve smiri kako bi proslavio rođendan kako spada.

– Treba samo ostati smiren – rekao je bivši obavještajac, drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske, a prvi u nezavisnoj Hrvatskoj državi, koji je preživio čak osam pandemija.

Međutim, njegovi dobri prijatelji nisu željeli čekati da Joža procijeni kada je pravo vrijeme da bi se takav jubilej proslavio na veliko. Tko zna, možda bi rekao da će čekati sljedeći okrugli rođendan, ipak je ovo njegovih “tek prvih sto”. Osim toga, nitko ne može predvidjeti epidemiološku situaciju i reći da će koronavirus u dogledno vrijeme biti suzbijen, niti da će tako skoro naći cjepivo, a Joža je zaslužio pravu feštu. I dobio ju je.

FOTO: Izletište Polovanec

Ekipa mu je priredila iznenađenje u Izletištu Polovanec, nedaleko od Zagreba, u Kašini. Bila je tu neizostavna torta, uz brojne delicije i dobru kapljicu, a nije izostala ni pjesma.

Negirao proslavu

Nazvali smo stoga gospodina Manolića da nam prokomentira kako mu je bilo na fešti, međutim, samozatajan kakav već jest, vjerojatno zbog profesionalne deformacije, negirao nam je da je uopće bila nekakva fešta.

– Ma nije to bilo ništa, prava proslava je odgođena. Proslavit ću rođendan kad dođu bolja vremena sa stajališta zdravstvene sigurnosti – rekao nam je gospon Joža. No, mi imamo fotografije koje potvrđuju da ima prijatelje koji su nestrpljiviji od njega. I neka su, do “službene fešte”, sretan rođendan!

Najnovije po kategorijama

“JEDVA ČEKAMO DA MUF KRENE”: Posjetitelji će moći uživati u zabavi, jelu i piću na ukupno 40-ak punktova, bit će tu gospon Stubak, ulični performeri, predstave i koncerti – glavna imena su Let 3, Marko Tolja i The Frajle
Već 16 mjeseci trgovci pokušavaju nekako preživjeti, gotovo su klinički mrtvi, a ovime bi im država samo ‘isključila aparate’

TRI MJERE VLADE BIT ĆE VELIK UDARAC ZA TRGOVCE: Marko Župa, voditelj komunikacija najvećeg trgovačkog centra u zemlji, Westgate Shopping Cityja, o zabrani rada nedjeljom, iza 21 sat i obavezi Covid potvrda za ulazak u centre

Već 16 mjeseci trgovci pokušavaju nekako preživjeti, gotovo su klinički mrtvi, a ovime bi im država samo ‘isključila aparate’

Objavljeno: 25.07.2021. Alen Brodar
Idealan za aktivni obiteljski odmor, teambuilding, djevojačke i momačke večeri – uz luksuzne sobe i SPA, tu su sportski tereni, sjenica s grillom i minibarom, a uskoro i quad safari!

NOVA TURISTIČKA OAZA ZAGORJA: U Konjščini, u blizini planine Ivanščica, smjestio se Zagyland, hotel i sportsko - rekreacijski centar, izletište, gastronomska meka, odmor za oči i dušu...

Idealan za aktivni obiteljski odmor, teambuilding, djevojačke i momačke večeri – uz luksuzne sobe i SPA, tu su sportski tereni, sjenica s grillom i minibarom, a uskoro i quad safari!

Objavljeno: 04.07.2021. Alen Brodar

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter