Snađi se druže

Natovario u Golfa stol i klupu koji su virili kroz širom otvorena vrata i tako se vozio kilometrima

Objavljeno: 11.08.2022. Metropolitan

Svi ponekad moramo prevesti neki veći komad namještaja ili nešto slično u svojem automobilu, ali nemaju svi automobil adekvatan za tako nešto. Najbolji primjer dolazi iz mjesta Golubić u blizini Obrovca.

Naime, netko je u svog Golfa natrpao drveni stol i klupu, a to što namještaj nije u potpunosti stao u automobil nije nimalo smetalo ovog vozača. Stol je gotovo potpuno virio van kroz vrata prtljažnika, a klupa je bila smještena na zadnjim sjedalima, postavljena po širini auta. Međutim, ni klupa nije stala, pa je čovjek otvorio oba bočna stražnja vrata i tako se vozio. 

– Prvo smo bili šokirani, a onda smo se smijali. Pa to traje, pa zavoji, mislili smo da će čovjek voziti kratku relaciju, ali vozio je tako kilometrima. Nismo mogli vjerovati da se usudio tako voziti – rekla je čitateljica za 24sata koja je sve to i snimila i dodala da su se drugi automobili na cesti jedva mimoilazili s ovim vozačem zbog širom otvorenih vrata. 

čitateljica 24sata

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter