DOĐITE U TRAKOŠĆAN! Jezero konačno pravom dinamikom dobiva svoj pravi oblik, a ne zaboravite ni ostale sadržaje uz dvorac, zbog kojih je to nevjerojatna lokacija

Lake bistro Trakošćan ponovno otvara svoja vrata, ne propustite posjetiti ni Souvenir shop Drachenstein

Objavljeno: 31.03.2024. Metropolitan

Priroda se budi, proljeće je već uzelo zamaha, a bome, veselimo se to napisati, i radovi na izmuljivanju Trakošćanskog jezera. Turistički biser konačno pravom dinamikom dobiva svoj pravi oblik, a dok se ne napuni vodom, što će, kažu nam iz Hrvatskih voda, biti vrlo brzo i sami radovi su svojevrsna atrakcija, jer impresivno je vidjeti kako moćni strojevi čiste dno jezera.

Ne zaboravite ni razne zanimljive i zabavne sadržaje uz dvorac, poput lani otvorenog Lake bistroa Trakošćan tik uz jezero, koji ponovno otvara svoja vrata, kao ni bogatu suvenirnicu s druge strane podno dvorca, Souvenir shop Drachenstein. Radno vrijeme suvenirnice je od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati, a subotom, nedjeljom i praznicima od 10 do 19 sati.

A iz Lake bistroa nam kažu da se iznimno vesele novoj sezoni.

– Uvijek nastojimo pružiti izvanredan doživljaj za sva vaša osjetila, spoj iznimne prirode, pogleda koji oduzima dah i srdačnog gostoprimstva. Ovdje ćete otkriti sve čari atraktivne lokacije, okružene bujnim zelenilom, očaravajućim dvorcem Trakošćan, a vjerujemo i veselimo se, vrlo uskoro i prekrasnim jezerom. To je ambijent koji će vas odvesti u svijet spokoja i omogućiti vam opuštanje dok se prepuštate eno i gastro užicima. I dok uživate zavaljeni pod suncobranom u ležaljku, fotelju ili za stolom uz omiljeno piće, klinci se mogu zabaviti uz badminton, mali nogomet, frizbi, ili gađanje lukom i strijelom, a osvježiti se mogu i sladoledom. Ne zaboravite, vaše zadovoljstvo i udobnost su naši prioritet. Radujemo se što ćemo vas poslužiti i što ćemo zajedno stvarati nezaboravne uspomene – kažu nam iz Lake bistroa Trakošćan, čije je radno vrijeme od utorka do petka od 10 do 16 sati, a subotom, nedjeljom i praznicima od 10 do 18 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba