Ivana Paradžiković iz emisije "Provjereno" osvojila je već drugi Zlatni studio za najbolju TV voditeljicu

“Ja nisam od velikih riječi za sebe, ali jesam kada se treba boriti za neke druge”

Objavljeno: 21.02.2021. Ante Ferara

U Zagrebu je u subotu navečer održano svečano proglašenje pobjednika medijske nagrade Zlatni studio u kategorijama – televizija, glazba, film, kazalište i radio.

Nagrada u kategoriji najboljeg glumca otišla je u ruke Gorana Navojca za ulogu u filmu “Mare”. U kategoriji najbolje ženske uloge nagradu je osvojila Ana Begić Tahiri za ulogu u predstavi “Idiot” HNK Zagreb. U konkurenciji za najboljeg TV novinara nagrada je i ove godine otišla u ruke Andrije Jarka.

– Triput je triput! Ovo je treća nagrada Zlatni studio za mene, sretan sam, zahvalan i ponosan. Hvala gledateljima Nove TV i čitateljima Jutarnjeg lista, hvala svima i trudit ćemo se biti još bolji – kazao je Jarak nakon preuzimanja nagrade.

Nagrada za najbolju TV voditeljicu pripala je Ivani Paradžiković iz emisije “Provjereno”, kojoj je ovo već drugi Zlatni studio.

– Ja nisam od velikih riječi za sebe, ali jesam kada se treba boriti za neke druge. Nisam navikla na ova svjetla, ali hvala svima – skromna je bila Paradžiković.

U kategoriji najboljeg filma nagradu je osvojio film “Tereza 37”, najbolje novo lice u kazalištu i na filmu je Matea Marušić, a Zlatni studio u kategoriji “Najbolja predstava” osvojila je predstava “Štajga”.

U kategoriji najbolje filmske glumice nagradu je osvojila Marija Škaričić, a najbolja muška uloga je ona Miroslava Čabraje (“Štajga”). U kategoriji “radijska postaja” pobijedila je Radio Istra, a u kategoriji “radijski glas” nagrada je otišla u ruke Edite Lučić Jelić s Radio Dalmacije. U kategoriji za najbolju TV zabavu nagradu je osvojila emisija “The Voice”. Nagradu za najbolju pjesmu osvojio je Massimo s pjesmom “Mali krug velikih ljudi”.

U kategoriji najbolje TV emisije nominirani su bili RTL Direkt, Provjereno i Stani v Zagorju, a nagrada je otišla RTL Direktu.

U kategoriji za najboljeg pjevača nominirani su bili Massimo, Petar Grašo i Marko Tolja. Nagradu je osvojio Massimo, kojem je to drugi Zlatni studio.. Najbolja pjevačica je pak Jasna Zlokić.

Potom je uslijedila posebna dodjela i to nagrade Vlatki Kolarović, glavnoj urednici HTV-a 3, Ivani Kocelj, rukovoditeljici RJ-a Glazba HRT-a i ravnatelju HRT-a Kazimiru Bačiću za emisiju “Sunčana strana Prisavlja”, open-air projekt na kojem su se održavali glazbeni i kulturni događaji uživo pred publikom i na malim ekranima. Dodjela nagrada tradicionalno se održala u studiju “Anton Marti”, uz poseban program pun glazbenih iznenađenja domaćih glazbenika i zvijezda, prenosi DNEVNIK.hr.

Najnovije po kategorijama

BUUNAAA TRAAJEEE! TAHÝ: Došli su ovi hahari od zgora tirati nekakvu pravicu, nije ispale dobre GUBEC: Nemre nas nikakva zaraza spriječiti da se pobunimo, nije mogla ni 1573.!

BEZ 20.000 GLEDATELJA, ALI I DALJE SPEKTAKL: U 13. po redu rekonstrukciji Bitke kod Stubice kod dvorca Stubički Golubovec, kmetovi predvođeni Gupcem osvojili grad, Tahý je posramljen pobjegao

BUUNAAA TRAAJEEE! TAHÝ: Došli su ovi hahari od zgora tirati nekakvu pravicu, nije ispale dobre GUBEC: Nemre nas nikakva zaraza spriječiti da se pobunimo, nije mogla ni 1573.!

Objavljeno: 07.02.2021. Ante Ferara
“E, moj Cicek… Svima si bio idol, zvijezda, a meni si bio tata. Naučil si me kak biti Purger i Hrvat, ali i kak zafeštati i da smo svi na ovom svijetu jednaki. Da svima treba dati osmijeh. On ništ ne košta, jel tak?“

NITKO NIJE MOGAO SUSPREGNUTI SUZE: Niko Kranjčar emotivnim se govorom, odjeven u majicu "Ponosan sam kaj sam purger", oprostio od svog oca Zlatka

“E, moj Cicek… Svima si bio idol, zvijezda, a meni si bio tata. Naučil si me kak biti Purger i Hrvat, ali i kak zafeštati i da smo svi na ovom svijetu jednaki. Da svima treba dati osmijeh. On ništ ne košta, jel tak?“

Objavljeno: 05.03.2021. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter