Iskoristite posebnu ponudu “Ljeto u Kaju”, zaplešite na ljetnoj terasi ili uživajte u aktivnom odmoru

Objavljeno: 29.07.2020. Metropolitan

Ljeto na kontinentu može biti itekako uzbudljivo i sadržajno, zaputite li se u Mariju Bistricu.

Oni željni dobrog provoda već znaju da je “Ljeto uz Kaju” najbolji završetak tjedna.

Vikend odmor u Bluesun hotelu Kaj**** uključuje BBQ večere petkom, kupanje u obližnjem Vodenom parku Aquae Vivae, uživanje u hotelskoj wellness & spa zoni uz vrhunske tretmane i terapeute, a ako gosti to požele, tu je i posebna pogodnost – private wellness, kada je cijela ova oaza samo njihova.

Odmorite se, opustite i naspavajte u Zagorju i uživajte u fantastičnoj gastronomskoj ponudi Restorana “Bistricza”.

Nakon dva dana, vraćate se doma kao novi i već možete početi planirati sljedeći vikend na terasi hotela, pod zvijezdama i s ekipom. Naime, petkom
“Mi grillamo , vi chillate“, a iza ovog se imena krije i program ovih hit ljetnih večeri jer hranu za vas po specijalnoj recepturi pripremaju najbolji zagorski chefovi.

Ljetna terasa Restorana “Bistricza”

Ljetna terasa Restorana “Bistricza” mjesto je na kojem se piju najbolji i najmaštovitiji kokteli u Zagorju, a koje je specijalno za “Kaj” osmislio korporativni šef barova Damir Klisurić, jedan od najpoznatijih europskih miksologa.

Gastro oaza u srcu Zagorja – Restaurant “Academia

Vjerujemo da se ljubav stvara i ostaje na nepcima, a s velikim poštovanjem i znanjem otišli smo korak dalje u pripremi tradicionalnih zagorskih jela- njihova reinterpretacija rezultat je znanja, iskustva i bezbrojnih sati isprobavanja.
Priča uvijek počinje od namirnice, a one su provjereno svježe, prirodno uzgojene na lokalnim gospodarstvima , a svaka od njih priča jednu priču iz davnine servirana i oblikovana u vaše omiljeno jelo.

Kuhinja a la carte Restauranta “Academia” gastronomski je laboratorij višestruko nagrađivanog chefa Marka Futivića i njegovog tima najboljih zagorskih kuhara i slastičara.

Mislili ste da sve znate o bakinoj kuhinji? Da su štrukli samo štrukli, a purica samo purica? Ovaj tim svake sezone uvjerit će vas da se može otići korak dalje.
U svakom jelu, ovdje se susreće ono najbolje od tradicije i inovativan pristupa namirnicama, njihovoj pripremi, obradi i serviranju.
Oni koji su ovdje bili, uvijek se vraćaju, vrijeme je da i vi provjerite zašto!

Pedalom po najljepših bregima!

Zagorje je jedna od najboljih i najprivlačnijih bike destinacija u Hrvatskoj, a Bluesun hotel Kaj prvi je certificirani bike hotel u Zagorju!
Hotel je dobio potvrdno rješenje Ministarstva turizma da su ispunjeni svi uvjeti kako bi mogao postati središnjom cikloturističkom bazom ovog kraja.

U “Kaju” ćete tako pronaći info punkt za bicikliste, gdje se možete informirati o stazama i područjima za biciklističke izlete.
Bicikl i/ili električni bicikl možete iznajmiti i povesti se u organizirane ture pod stručnim vodstvom specijaliziranih bike voditelja STTUBE, a može ga se prevesti i bike taxijem.

Odlučite li se na jednodnevni izlet i istraživanje Zagorja na dva kotača, svakako ne propustite našu gatronomsku ponudu, kao ni hotelski wellness ili organizirajte aktivni vikend koji će uključivati upoznavanje autohtone gastronomije i enologije Zagorja u kombinaciji s odmorom.
A da bi se vaša energija zadržala na zavidnoj razini, tu je ponuda jela i pića u pansionskom ili a la carte aranžmanu prilagođena baš biciklistima, dok će vam za izlet spakirati i posebno osmišljen lunch paket.

Sve ovo, vjerujemo, dovoljno je da kad vas netko upita: “Zakaj ‘Kaj’?“, samo odgovorite: “Zato ‘Kaj’!”

Najnovije po kategorijama

TRAKOŠĆAN VAS MAMI: Uredit će se dio staze oko jezera i parkiralište, graditi uspinjača do dvorca, dizalo i rampe za osobe s invaliditetom te most preko jezera, iz kojeg će se očistiti mulj

SJAJ BISERA ZAGORJA NE MOŽE ZAMUTITI NI KORONA: IAKO U OVOJ GODINI ZBOG PANDEMIJE COVID-A-19 BILJEŽE PAD POSJEĆENOSTI, I DOMAĆIM I STRANIM GOSTIMA TRAKOŠĆAN JE I DALJE NEZAOBILAZNA DESTINACIJA

TRAKOŠĆAN VAS MAMI: Uredit će se dio staze oko jezera i parkiralište, graditi uspinjača do dvorca, dizalo i rampe za osobe s invaliditetom te most preko jezera, iz kojeg će se očistiti mulj

Objavljeno: 02.11.2020. Ante Ferara

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter