Harley-Davidson Black Week – tjedan za super popuste!

Objavljeno: 25.11.2020. Ante Ferara

Dragi ljubitelji Harley-Davidson branda, pred nama je Black Friday, petak koji mnogi s nestrpljenjem očekuju. A kako bi na miru, bez žurbe i gužve mogli obaviti svoj shopping, ove godine Harley-Davidson Black Friday Week je već u tijeku i traje do subote. Ovo je sjajna prilika da se opremite u Harley stilu, budući da se na cjelokupni asortiman odobravaju atraktivni popusti.

Znači, od 23. do 28.11.2020. dio odjevnog asortimana povoljniji je čak 70%. Na nove odjevne  kolekcije ostvarujete popust od 30%, mesh i casual jakne također su povoljnije 30%, dok su kožne jakne za vožnju povoljnije 20%. Na originalnu Harley-Davidson opremu za vožnju i dijelove za motocikle odobrava se popust od 10%. Također, na raspoložive Harley-Davidson modele motocikala iz demo programa  možete ostvariti popuste od 15.000 kn.

Za sve dodatne informacije posjetite Harley-Davidson® Zagreb na adresi Zagrebačka avenija 106 (www.harley-davidson-zagreb.hr) ili Harley-Davidson® Split, Poljička cesta 26, (www.harley-davidson-split.hr).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter