Iskoristite zlato koje imate, a ne koristite. Neka ono radi za vas, umjesto da leži na dnu ladice

Evo kako brzo i lako do gotovine – otkup zlata u Auro Domusu

Objavljeno: 15.06.2021. Metropolitan

Cijena zlata porasla je u odnosu na prošlu godinu. Sad je prava prilika za prodaju zlata kako biste odmah došli do veće svote gotovine.
Zlato je sjajno, ali ono vam, nažalost, ne može platiti račune. Svima nam je potrebna gotovina do koje je danas skupo doći. Stoga iskoristite zlato koje imate, a ne koristite. Neka ono radi za vas, umjesto da leži na dnu ladice!
Klijenti Auro Domusa imaju redom pozitivna iskustva s prodajom zlata, odnosno s otkupom. Osim u slučaju kada se razočaraju jer je njihov nakit zapravo bižuterija, odnosno, nakit koji nije napravljen od plemenitih metala i koji nema nikakve značajnije vrijednosti.
Kako onda znati je li nakit samo jeftina kopija ili je načinjen od pravog zlata?
Da biste bili sigurni koliko vrijedi vaša narukvica, naušnice ili lančić, donesite ih u poslovnicu Auro Domusa na besplatnu procjenu.

Profesionalnom metodom provjere ljubazni će djelatnici otkriti pravu cijenu vašeg zlatnog predmeta i ponuditi vam otkup. Ukoliko ga želite prodati, dobit ćete odmah isplatu u gotovini. Vjerojatno ćete se ugodno iznenaditi visinom dobivenog iznosa jer se prosječne isplate klijentima kreću oko 2000 kuna!
S gotovinom koja će lijepo popuniti vaš novčanik, možete odmah raspolagati i kupiti… Ma sami znate što već dugo želite ili trebate, a niste si mogli priuštiti!
Čestitamo vam na pametnoj odluci! Pokrenuli ste zlato da radi za vas i umjesto nekorištenog predmeta, dobili konkretnu novčanu vrijednost.

A kada budete htjeli, investicijsko zlato u obliku zlatnika ili poluga možete u Auro Domusu kupiti i čuvati, te ga ponovno, ovisno o tržišnoj, odnosno vašoj financijskoj situaciji i prilikama – prodati.

Radno vrijeme poslovnice provjerite na internetskim stranicama Auro Domusa, a dodatne informacije možete doznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Najnovije po kategorijama

“JEDVA ČEKAMO DA MUF KRENE”: Posjetitelji će moći uživati u zabavi, jelu i piću na ukupno 40-ak punktova, bit će tu gospon Stubak, ulični performeri, predstave i koncerti – glavna imena su Let 3, Marko Tolja i The Frajle
Već 16 mjeseci trgovci pokušavaju nekako preživjeti, gotovo su klinički mrtvi, a ovime bi im država samo ‘isključila aparate’

TRI MJERE VLADE BIT ĆE VELIK UDARAC ZA TRGOVCE: Marko Župa, voditelj komunikacija najvećeg trgovačkog centra u zemlji, Westgate Shopping Cityja, o zabrani rada nedjeljom, iza 21 sat i obavezi Covid potvrda za ulazak u centre

Već 16 mjeseci trgovci pokušavaju nekako preživjeti, gotovo su klinički mrtvi, a ovime bi im država samo ‘isključila aparate’

Objavljeno: 25.07.2021. Alen Brodar
Idealan za aktivni obiteljski odmor, teambuilding, djevojačke i momačke večeri – uz luksuzne sobe i SPA, tu su sportski tereni, sjenica s grillom i minibarom, a uskoro i quad safari!

NOVA TURISTIČKA OAZA ZAGORJA: U Konjščini, u blizini planine Ivanščica, smjestio se Zagyland, hotel i sportsko - rekreacijski centar, izletište, gastronomska meka, odmor za oči i dušu...

Idealan za aktivni obiteljski odmor, teambuilding, djevojačke i momačke večeri – uz luksuzne sobe i SPA, tu su sportski tereni, sjenica s grillom i minibarom, a uskoro i quad safari!

Objavljeno: 04.07.2021. Alen Brodar

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter