CIRCO GRANDE COLOSSEUM

Cirkuska zabava za najmlađe u Westgateu

Objavljeno: 14.01.2020. Metropolitan

Circo Grande Colosseum proteklog je vikenda u Westgate Shopping Cityju priredio pravi spektakl za mališane ali i one malo veće.

Subota i nedjelja u trgovačkom centru Westgate prošle su u znaku super sniženja i cirkuske zabave. Članovi poznatog Circo Grande Colosseuma, koji je proteklih mjeseci održavao priredbe u šatoru pokraj centra, cijelog su vikenda održavali kratke predstave i tako zabavljali posjetitelje.

Dolazak cirkusa u Westgate osobito je razveselio mališane, a na predstavama se tražilo mjesto više. Pirati, akrobati, egzotične životinje i djeca-žongleri zabavljali su sve koji su proteklog vikenda posjetili Westgate. Najhrabriji mališani dobili su priliku i sami se okušati u čarima žongliranja te aktivno sudjelovati u predstavi. Naravno, kao i uvijek, smijeha i dobre zabave nije nedostajalo.

Inače, nedavno su u Westgateu počela i popularna zimska sniženja pa se, osim dobre zabave, i shoppingiralo. Popusti sežu do čak 77 posto, pa je ovo super prilika za obnoviti garderobu, nabaviti dugo iščekivani gaming komplet ili nešto za dom.

Iz Westgatea podsjećaju i da sljedećeg vikenda slijedi Home Shopping Weekend – vikend posvećen popustima u trgovinama za dom, a potom i Dani vjenčanja.

Foto: Promo

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba