Tko kaže da online mogu biti samo kazališne predstave?

Bacite oko na izložbe pisanica POU-a Krapina i inspirirajte se za izradu vlastitih

Objavljeno: 05.04.2020. Metropolitan

U nemogućnosti održavanja ovogodišnje tradicionalne izložbe pisanica, koja se u Galeriji grada Krapine trebala otvoriti 27. ožujka, u Pučkom otvorenom učilištu Krapina domislili su se kako građane ipak malo razveseliti u ovo uskrsno vrijeme. Tko kaže da online mogu biti samo kazališne predstave? Izložbe pisanice iz 2018. i 2019. godine od sada su, naime, dostupne na internetskoj stranici POU-a Krapina.

Bacite oko i prisjetite se najmaštovitijih kreacija kako biste se inspirirali jer POU ove godine organizira virtualnu izložbu na svojoj mrežnoj stranici.

– Pozivamo vas da nam šaljete fotografije pisanica koje ste izradili ili ćete izradi za ovaj Uskrs u svom domu. Primjenjive su sve tehnike, od arhaičnih (pisanja voskom, bojanja kistom, lukom, krep papirom i drugo) do modernih izrada iz različitih materijala i u različitim tehnikama. Svoje fotografije šaljite nam u inbox ili na e-mail: galerija.krapina@gmail.com. S veseljem očekujemo vaše fotografije – poručuju organizatori.

Dakle, bacite se na posao jer ovog puta nema izlike da nije bilo vremena, barem za većinu.

Izložbe možete pogledati ovdje: http://www.krapina.net/2018_pisanice.asp i http://www.krapina.net/2019_pisanice.asp. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter