Neviđeno! Netko je uništio sve bankomate na području Oroslavja

ŠIMUNIĆ: Čini mi se da postoje oni koji Oroslavje ne vole i koji su spremni ići daleko da proguraju svoje bolesne ideje

Objavljeno: 01.02.2024. Metropolitan

Nevjerojatno! Svi bankomati u Oroslavju su uništeni. Sve se dogodilo tijekom prošle noći, a gradonačelnik Viktor Šimunić na društvenim je mrežama objavio fotografije uništenih bankomata te napisao kako smatra da Oroslavje nije slučajno odabrano.

– Svi do jednoga, nijedna banka nije pošteđena. Oroslavčani ne mogu sada vaditi novac u svome gradu. Što je kriminalac htio ovime postići? – pita se gradonačelnik Šimunić.

“Čini se da je netko ovo planirao”

– Novac nije ukraden. Počinjena je minorna šteta, ali dovoljno velika da su upravo građani u najvećem gubitku. Čini se kao da je netko ovo planirao i s namjerom napravio. I to baš u Oroslavju. Ne u Zaboku, Stubičkima, Jakovlju, baš u Oroslavju. Kako to tumačiti? Po mojem mišljenju, da se napravi ovakvo nedjelo moraš biti baš ogorčen i obijestan – piše Šimunić.

– Ima još pitanja. Nnije li čudno da neki vode raspravu (možda i sa samima sobom) kako nema banaka pa se onda podrobe bankomati? Desilo se bilo i prije, takva čudna podudarnost. Sjetite se Oroteksa. Bilo je rasprava na društvenim mrežama, isticanje kako bi moglo doći do požara dok požar nije buknuo. Je li to bilo ‘prizivanje vraga’ ili ima iza toga nešto dublje? Bez dokaza je teško nešto tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, ali složili se bute, da je čudno, itekak’ je čudno – komentira gradonačelnik.

– U svakom slučaju, čini mi se da postoje oni koji Oroslavje ne vole i koji su spremni ići jako daleko da bi neke svoje bolesne ideje progurali, a sve na štetu građana. Tko god da je počinitelj, psihološki profil mi je 1/1 poznat, dela se o najobičnijoj kukavici koja svoje mentalne tegobe rješava preko leđa građana Oroslavja – zaključuje Šimunić.

Policija traga za počiniteljima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba