Nekima je, izgleda, nogomet više od najvažnije sporedne stvari na svijetu

GRAFITERI BREKALU OSTAVILI SRAMOTNU PORUKU: “Judo, prisjest će ti izdaja”

Objavljeno: 29.01.2024. Metropolitan

Josip Brekalo trebao je doći u Dinamo u kojem je i započeo svoju karijeru i za 10 milijuna eura prešao u Wolfsburg još 2016. godine. Previranja u Dinamu i loše reakcije uprave kluba su ipak dovele do toga da sve propadne u zadnji tren, a Brekalo je odlučio sve šokirati, pišu Sportske novosti.

Kada ga je Dinamo povrijedio svojom neodlučnošću, Brekalo je, iako je dijete Dinama i puno puta je isticao da je Dinamo njegov klub, odlučio potpisati za najveće rivale, Hajduk. Uoči Jadranskog derbija je s Ivanom Perišićem izašao pred puni Poljud i dobio ovacije tribina.

Brekalo se zamjerio navijačima Dinama

I dok su navijači u Splitu oduševljeni, oni u Zagrebu prekrižili su dijete Dinama i proglasili ga izdajnikom. Zamjeraju mu jer je mogao iz Fiorentine ići i u Olympiakos kad već nije u Dinamo, no on je odabrao baš Hajduk. Nezadovoljni navijači su mu porukama diljem Zagreba poručili da je izdajnik i da mu to neće samo tako proći.

– Brekalo, Judo, prisjest će ti izdaja – stoji na jednom grafitu, a i drugi idu u smjeru nazivanja bivšeg miljenika izdajicom i Judom.

Brekala sada čeka teško razdoblje, a posebno će mu teško biti u derbiju s Dinamom gdje će ga navijači Modrih sigurno počastiti salvom uvreda, baš kao što je to bio i slučaj s Nikom Kranjčarom koji je modri dres zamijenio bijelim i navukao na sebe bijes navijača.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba