IMPRESIVNIH PERFORMANSI

Xiaomi u zagrebačkoj Areni predstavio tri nova mobitela Mi 10T serije

Objavljeno: 25.10.2020. Ante Ferara

Xiaomi je u petak u zagrebačkoj Areni predstavio najnoviju Mi 10T seriju koju čini trojac Mi 10T Pro, Mi 10T i Mi 10T Lite.

Glavna kamera od 108 MP

Mi 10T Pro dolazi s impresivnom glavnom kamerom od 108 MP s podrškom za OIS i 8K video. I Mi 10T Pro i Mi 10T opremljeni su trostrukom kamerom koju, uz glavnu kameru, čine 13 MP ultra široka kamera te 5MP makro kamera dok se s prednje strane nalazi 20 MP selfie kamera.

Uređaji su opremljeni kamerama koje će u svakom trenutku uhvatiti važne trenutke korisnika pri čemu Xiaomi nudi i nove dinamične softverske značajke za fotografiranje. Šest samostalnih načina rada s dugotrajnom ekspozicijom omogućuje korisnicima snimanje umjetničkih snimki, od Moving crowd načina, koji se fokusira na neaktivni objekt dok zamućuje dinamično okruženje, preko Star trails načina, koji stvara efekt zvjezdanog neba do Photo Clones načina koji vas snima na četiri različita načina. Osim toga, tu su i tri nova filtera za fotografije Cyberpunk, Gold vibracije i Black ice pomažu oživjeti željeno raspoloženje.

Video Clones donosi mogućnost dvostrukog snimanja korisnika u jednom videu, dok Dual Video može istovremeno snimati s prednje i stražnje kamere uređaja, što ga čini idealnim za hvatanje reakcija iznenađenja. Tu je i Time-lapse selfie video koji omogućuje korisnicima stvaranje efekta brzog premotavanja unaprijed za zanimljivije vlogove.

Zaslon s brzinom osvježenja od 144 Hz

Mi 10T Pro i Mi 10T opremljeni su zaslonom s brzinom osvježavanja od 144 Hz za pokretanje. Xiaomijev AdaptiveSync zaslon automatski se podudara s brzinom kadrova po sekundi. Osim toga, AdaptiveSync zaslon jamči nesmetano iskustvo i optimalno korištenje baterije, a zahvaljujući Motion Estimation i Motion Compensation tehnologijom Mi 10T Pro i Mi 10T mogu ubaciti više kadrova kako bi videozapis bio ugodniji za gledanje.  Uz P3 opseg boja i TrueColor liniju, zaslon nudi izuzetno širok raspon i preciznost boja. Reading mode 3.0 simulira teksturu papira kako bi zaštitio oči korisnika, dok Sunlight display 3.0 automatski pojačava kontrast i prilagođava dinamičko zasićenje boja na otvorenom. S ugrađenim senzorom ambijentalne svjetlosti od 360 °, zaslon može inteligentno prilagoditi svjetlinu, čak i u uvjetima pozadinskog osvjetljenja.

Baterija od 5000 mAh

Opremljeni vodećim Qualcomm® Snapdragon ™ 865 procesorom, Mi 10T Pro i Mi 10T nude ekstremnu energetsku učinkovitost, performanse i 5G povezanost. Xiaomijeva 5G umreženost osigurava još jaču kompatibilnost s više mreža na više lokacija. Korisnici će također doživjeti novo iskustvo igranja na radnoj površini zahvaljujući Qualcomm® Adreno ™ 650 GPU, dok će baterija snage 5000 mAh napajati pametne telefone cijeli dan. Kada je potrebno brzo napajanje energijom tu je i Middle Middle Tab tehnologija te izuzetno brzi 33W žični punjač.

Mi 10 Lite ima primarnu kameru od 64 MP

Mi 10 Lite opremljen je elitnom četverostrukom kamera koju čine 64 MP primarna kamera, 8 MP ultra široka kamera, 2 MP makro kamera i senzor dubine od 2MP za besprijekorno jasnu sliku u bilo kojem trenutku. S prednje strane nalaze se 16MP selfie kamera. Novi softverski alati kao što su six Long Exposure modes, Time-lapse selfie, Timed burst i Dual Video nude korisnicima mogućnost snimanja jedinstvenih i kreativnih slika bez potrebe za dodatnim softverima za uređivanje.

Ekran osvježenja 120 Hz

Uz impresivnu brzinu osvježavanja od 120 Hz, Mi 10T Lite automatski se prilagođava najprikladnijoj brzini osvježavanja, ovisno o vrsti sadržaja koji se gleda. Bilo da je riječ o streamingu filma, gledanju omiljene TV serije ili igranju mobilne igre, Mi 10T Lite nudi optimalno iskustvo gledanja koje može pratiti različite sadržaje.

Novi 5G procesor

Za one koji uživaju čitati na telefonu, a žele izbjeći neprestano naprezanje očiju, tu je i Reading mode 3.0. Qualcomm® Snapdragon ™ 750G procesor nudi neusporedivu energetsku učinkovitost, i nevjerojatne brze performanse. S potpuno novim 5G procesorom, Mi 10T Lite nudi 5G za svakoga. Nadalje, njegova velika baterija od 4820 mAh i mogućnosti brzog punjenja od 33 W u potpunosti olakšava obavljanje svakodnevnih izazova.

Mi 10T Pro dolazi u varijantama od 8 GB RAM + 128/256 GB ROM po cijeni od 4499 i 4799 kuna, Mi 10T u varijantama od 6 GB RAM + 128 GB ROM ima cijenu od 3699 kuna te 8 GB RAM + 128 GB ROM cijenu od 3999 kuna, dok Mi 10T Lite u varijantama od 6 GB RAM + 64/128 GB ROM stiže po cijeni od 2299 te 2599 kuna.

Najnovije po kategorijama

TRAKOŠĆAN VAS MAMI: Uredit će se dio staze oko jezera i parkiralište, graditi uspinjača do dvorca, dizalo i rampe za osobe s invaliditetom te most preko jezera, iz kojeg će se očistiti mulj

SJAJ BISERA ZAGORJA NE MOŽE ZAMUTITI NI KORONA: IAKO U OVOJ GODINI ZBOG PANDEMIJE COVID-A-19 BILJEŽE PAD POSJEĆENOSTI, I DOMAĆIM I STRANIM GOSTIMA TRAKOŠĆAN JE I DALJE NEZAOBILAZNA DESTINACIJA

TRAKOŠĆAN VAS MAMI: Uredit će se dio staze oko jezera i parkiralište, graditi uspinjača do dvorca, dizalo i rampe za osobe s invaliditetom te most preko jezera, iz kojeg će se očistiti mulj

Objavljeno: 02.11.2020. Ante Ferara

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter