Tražite novi posao? Pogledajte koji su najbolji poslovi ovaj tjedan na području Zagreba

Objavljeno: 14.02.2021. Ante Ferara

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 25.2. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Lager Bašić d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj financija i računovodstva (m/ž) u Donjem Stupniku. Prijaviti se možete do 16.2. Potrebne su kompetencije visoka ili viša stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno tri do pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije te odlično poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme, fiksna primanja uz stimulativna primanja za dobre rezultate sigurno radno okruženje. Prijavite se.

Apin d.o.o. zapošljava strojarskog tehničara (m/ž) i strojarskog inženjera (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 16.2. Potrebna je srednja, odnosno viša ili visoka stručna sprema. Očekuje se volja za učenjem i radnom. Prednost donosi rad u Revit-u i AutoCAD-u. Aplicirajte.

Medtronic zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž) – Surgical Innovations (EMID/EBD). Lokacija rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 11.3. Uvjeti za rad su fakultetska diploma, iskustvo u prodaji i dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuju snažne interpersonalne vještine, sposobnost izgradnje i održavanja snažnih poslovnih veza te spremnost na putovanja. Prijavite se.

ANDI Europe d.o.o. zapošljava na poziciji mlađi suradnik na poslovima prodaje / Junior Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 8.3. Posao obuhvaća pronalaženje novih klijenata, usmenu i pismenu komunikaciju, izradu komercijalne dokumentacije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Azonprinter d.o.o. traži voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 16.2. Potrebne su kvalifikacije studij društvenih znanosti ekonomskog smjera, dobro poznavanje standardnih programskih rješenja za uredsko poslovanje, korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, komunikativnost, odgovornost i sklonost timskom radu. Prednost imaju kandidati koji poznaju rad računovodstvenih sustava na Odoo platformi. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 20.2. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

EOL grupa d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: voditelj nabave i logistike (m/ž), administrator uredskog poslovanja (m/ž), senior razvojni inženjer (m/ž), junior razvojni inženjer (m/ž), voditelj razvoja programske opreme za naftnu industriju (m/ž). Prijave su otvorene do 16.2. Nude se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj. Provjerite uvjete i ostale otvorene pozicije ovog poslodavca na linku.

Agencija Manpower za potrebe klijenata ima otvorene natječaje u Zagrebu: Office Manager (m/ž), Human Resources Junior Manager (m/ž), arhitekt / analitičar za analitička rješenja u telekom industriji (m/ž), ETL / DWH konzultant (m/ž), voditelj tima u prodaji (m/ž), voditelj poslovnice (m/ž). Provjerite uvjete i ostale otvorene pozicije ovog poslodavca na linku.

Tehnozavod Marušić traži voditelja programskih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.2. Uvjeti su inženjersko rješavanje kompleksnih programskih rješenja, spremnost i želja za stalnim razvojem znanja i vještina, vozačka dozvola B kategorije te jasno komuniciranje. Radni zadaci obuhvaćau koordinaciju s razvojnim timom developera, koordinaciju s voditeljima projekta, osiguravanje da projekti poštuju zadane specifikacije i slično. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

BUUNAAA TRAAJEEE! TAHÝ: Došli su ovi hahari od zgora tirati nekakvu pravicu, nije ispale dobre GUBEC: Nemre nas nikakva zaraza spriječiti da se pobunimo, nije mogla ni 1573.!

BEZ 20.000 GLEDATELJA, ALI I DALJE SPEKTAKL: U 13. po redu rekonstrukciji Bitke kod Stubice kod dvorca Stubički Golubovec, kmetovi predvođeni Gupcem osvojili grad, Tahý je posramljen pobjegao

BUUNAAA TRAAJEEE! TAHÝ: Došli su ovi hahari od zgora tirati nekakvu pravicu, nije ispale dobre GUBEC: Nemre nas nikakva zaraza spriječiti da se pobunimo, nije mogla ni 1573.!

Objavljeno: 07.02.2021. Ante Ferara
“Hrvatski sport ostao je bez jednog nevjerojatnog čovjeka, istinskog sportaša, bio je faca gdje god se pojavio – Sarač je bio tako jednostavan čovjek“

DIRLJIVE RIJEČI: OD IZNENADA PREMINULOG VELIKANA HRVATSKOG RUKOMETA ZLATKA SARAČEVIĆA OPRAŠTAJU SE BROJNE KOLEGE SPORTAŠI, NOVINAR, KLUBOVI, NAVIJAČI…

“Hrvatski sport ostao je bez jednog nevjerojatnog čovjeka, istinskog sportaša, bio je faca gdje god se pojavio – Sarač je bio tako jednostavan čovjek“

Objavljeno: 23.02.2021. Ante Ferara

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter