HAMAG-BICRO PO NOVIM, POVOLJNIJIM UVJETIMA NASTAVLJA PROVEDBU MJERA ZA POMOĆ PODUZETNICIMA ČIJE JE POSLOVANJE UGROZIO COVID-19

Omogućuje se zajam do 750.000 kuna za mikro, male i srednje poduzetnike koji su lani ostvarili pad prihoda od minimalno 20 posto

Objavljeno: 19.10.2021. Metropolitan

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, nastavlja, po novim uvjetima, s provedbom mjera za pomoć mikro, malim i srednjim poduzetnicima čije je poslovanje ugroženo uslijed epidemije koronavirusa.
Poduzetnicima je na raspolaganju “COVID-19 zajam za obrtna sredstva” po novim, znatno povoljnijim uvjetima. Određen je maksimalni iznos zajma do 750.000 kuna, a prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali i srednji poduzetnici koji su u prošloj godini ostvarili pad prihoda od minimalno 20 posto.
Ovom izmjenom omogućava se dodatna likvidnost poduzetnicima na koje pandemija nije imala izrazito jak utjecaj, ali je ipak financijski otežala njihovo poslovanje.
Poduzetnici se mogu prijaviti na Program do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 31. prosinca.
Prijave se zaprimaju isključivo putem sustava za online prijavu, a više informacija o postupku prijave dostupno je na službenoj stranici Agencije www.hamagbicro.hr. Program je financiran iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter