KAKO BI SPASILI RADNA MJESTA

APEL UGOSTITELJA: “Dozvolite nam da radimo barem još jedan sat dulje”

Objavljeno: 19.05.2020. Ante Ferara

Prvi tjedan nakon otvaranja lokala donio nam je još jednu spoznaju. Ugostitelji koji su organizirali u svojim lokalima neku večernju priču imali su svega 90 minuta produktivnog rada. Lokali su im se punili oko 21.30 i već u 23.00 goste se moralo zamoliti da napuste lokale zbog mjera koje su na snazi. Kada bi se dozvolilo barem još taj jedan sat duže da se radi mnogima bi to bilo presudno u spašavanju radnih mjesta, kaže Jure Karamarko na Facebook stranici Udruga Glas poduzetnika – mjere i reforme za Hrvatsku 2.0.

Dodaje kako se u samo četiri petka i četiri subote oslobađa tih dodatnih osam sati za udarni produktivni rad kada se može napraviti mnogo jer tada je posao na vrhuncu.

– Ili Korona spava do 23.00 pa se tada budi i postaje opasna za goste? Dajte nam da radimo… Barem do ponoći – dodaje Karamarko. Njegovu objavu pogledajte u videu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba