Prvi tjedan nakon otvaranja lokala donio nam je još jednu spoznaju. Ugostitelji koji su organizirali u svojim lokalima neku večernju priču imali su svega 90 minuta produktivnog rada. Lokali su im se punili oko 21.30 i već u 23.00 goste se moralo zamoliti da napuste lokale zbog mjera koje su na snazi. Kada bi se dozvolilo barem još taj jedan sat duže da se radi mnogima bi to bilo presudno u spašavanju radnih mjesta, kaže Jure Karamarko na Facebook stranici Udruga Glas poduzetnika – mjere i reforme za Hrvatsku 2.0.
Dodaje kako se u samo četiri petka i četiri subote oslobađa tih dodatnih osam sati za udarni produktivni rad kada se može napraviti mnogo jer tada je posao na vrhuncu.
– Ili Korona spava do 23.00 pa se tada budi i postaje opasna za goste? Dajte nam da radimo… Barem do ponoći – dodaje Karamarko. Njegovu objavu pogledajte u videu.
INTERVJU - CHEF MISLAV BOŽIĆ: Krapinski restoran Kramberger ima novog majstora zanata u kuhinji, koji želi stvoriti tim koji će dijeliti njegovu strast prema kuhanju
U skladu s novom europskom regulativom, metropolitan.hr je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala. Daljnjim korištenjem našeg portala, suglasni ste s korištenjem kolačića.Prihvaćam