Sve je spremno za Mali ulični festival!

U Stubake ovog vikenda dolaze Let 3, Marko Tolja i The Frajle, a posjetitelji će moći uživati u dobroj zabavi, jelu i piću na čak 40 punktova

Objavljeno: 06.07.2021. Metropolitan

Stubaki ponovno pričaju novu priču i treću su godinu mjesto događanja Malog uličnog festivala. Ovaj festival koji je u samo dvije godine postojanja privukao veliku pozornost publike, kako zagorske, tako i iz okolice, svoje će treće izdanje doživjeti ovog vikenda, od 9. do 11. srpnja.
Program počinje svakog dana od 18 sati, kada kreću ponuda OPG-ova, starih zanata i obrta te ugostiteljska ponuda. Bit će tu i radionice za djecu, a glavna tri glazbena imena ovogodišnjeg MUF-a su: u petak Let 3, u subotu Marko Tolja, a u nedjelju, sada već tradicionalno, Frajle. Bit će tu i Dino Dvornik Tribute band, Stranci u noći te Second hand Band, koji će biti predgrupa Letu 3. Zabočki puhački orkestar izvodit će filmsku glazbu i poznate hitove, a posjetitelji će imati mogućnost obići 40-ak raznih punktova na ukupno tri lokacije – u Parku Maksimilijana Vrhovca, u centru i u lunaparku. Više detalja doznajte u programu trećeg Malog uličnog festivala:

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter