Ulaznice su besplatne

‘SVIM DIVNIM ŽENAMA’: Koncert u Klanjcu povodom Osmog marta, dolazi i Dino Miklaužić!

Objavljeno: 29.02.2024. Metropolitan

Povodom Dana žena, Grad Klanjec i Kulturni centar Klanjec daruju svim dragim sugrađankama i svim ljubiteljicama, ali i ljubiteljima glazbe, koncertno-poetsku večer ‘Svim divnim ženama’ u četvrtak 7. ožujka u 19 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca.

Koncert će održati grupa ‘Trio Duo’ (Zoran Mišolongin, Mladen Kosovec, Nikola Kristić), a kao specijalni gost dolazi zagorski ‘superstar’ Dino Miklaužić. Besplatne ulaznice moći će se podići od ovog petka, 1. ožujka u Kulturnom centru Klanjec / Gradskoj knjižnici, a rezervirati ih možete na brojeve 049/550 235 ili 098/460 247.

Malo više o glazbenicima koji će nastupiti

Zoran Mišolongin je tekstopisac, kantautor, skladatelj, gitarist, vokalni izvođač, producent i autor brojnih hitova domaćih izvođača koji je surađivao s gotovo svim glazbenicima na domaćoj sceni.

Mladen Kosovec je multiinstrumentalist, skladatelj i aranžer koji svira gitaru, harmoniku i klarinet te je stalni član ansambla LADO. Sa Zoranom Mišolonginom dio je pratećeg glazbenog orkestra u nastupima Danijele Martinović, Ksenije Erker, ali i drugih izvođača. Otac je Martina Kosovca, pobjednika ‘The Voice Hrvatska’.

Nikola Kristić, rođeni Slavonac sa stalnom adresom u Stubičkim Toplicama, dugogodišnji je novinar i urednik sportskog, informativnog i glazbenog programa HRT-a. Od 2013. godine, kao autor stihova prisutan je na hrvatskoj glazbenoj sceni, pogotovo na festivalima u Krapini, Pitomači, Zagrebu, Požegi, Županji… Kao član grupe ‘Trio Duo’ zajedno sa Mišolonginom i Kosovcem, svojom baritonskom obojenošću interpretira svjetski poznate poete, ali i neke od vlastitih autorskih pjesama.

Dino Miklaužić je mladi Humčanin koji nas je prikovao uz televizijske ekrane i zbog kojeg smo nakon svake emisije tipkali brojeve RTL-ovog Superstara, gdje je osvojio drugo mjesto. Dino je prije toga bio i hrvatska ‘Zvjezdica’, kao i pobjednik dječjeg festivala ‘Raspjevano sunce’ u organizaciji Društva ‘Naša djeca’ Klanjec, i to 2013. kada je kao prvašić oduševio izvedbom Oliverove ‘Kad mi dođeš ti’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba