Ruta je dugačka 14,6 kilometara

REKREACIJA I DOBRA ZABAVA: Iduće nedjelje u Mariji Bistrici tradicionalna Biciklijada “4 kapelice“ i Hodočašće biciklista

Objavljeno: 06.06.2021. Alen Brodar

Iduće nedjelje, 13. lipnja, održat će se tradicionalna Biciklijada “4 kapelice“ i Hodočašće biciklista u Mariji Bistrici.

Nakon svete mise u crkvi na otvorenom bl. Alojzija Stepinca, koja počinje u devet sati, uslijedit će blagoslov bicikla i biciklista, koji će se provozati rutom koja obuhvaća četiri postaje, odnosno, četiri kapelice – sv. Ladislava, sv. Marije Magdalene, sv. Roka i Prasvetište na Vinaskom Vrhu. Završetak je kraj Bluesun hotela Kaj, gdje će u 13 sati biti organiziran i ručak. Ruta je dugačka 14,6 kilometara.

Svi sudionici morat će se pridržati prometnih propisa, ali i epidemioloških mjera. Za osobe mlađe od 16 godina nošenje kacige je obavezno, a preporučuje se i ostalim sudionicima. Moći će sudjelovati najviše sto osoba.

Kotizaciju od 20 kuna plaćaju samo sudionici stariji od 15 godina. U slučaju lošeg vremena, biciklijada će se održati 20. lipnja.

Najnovije po kategorijama

“Dan ili dva izbjegavajte lokaciju gdje se nalazi gnijezdo, dok ptić ne odleti. U situaciji kada je pronađen ispali ptić, nemojte se približavati lokaciji, već je prijavite”

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter