DO KRAJA GODINE U GALERIJI KVART WESTGATE SHOPPING CITYJA

Razgledajte izložbu fotografija prekrasnih plaža i dijelova obale Kariba poznatog fotografa Olega Maštruka

Objavljeno: 11.11.2021. Metropolitan

U Galeriji kvART u Westgate Shopping Cityju otvorena je izložba fotografija prekrasnih plaža i dijelova obale Kariba. Izložbu možete posjetiti do 31. prosinca u vremenu od 10 do 21 sat, a ulaz se ne naplaćuje.

Izložba je rezultat putopisa “Kronike globalnog zatopljenja – Episode II“. Ideja serijala obilazak je mjesta koja su najviše pogođena dosadašnjim promjenama životnih uvjeta izazvanih klimom i reportaže s mnoštvom osobnih dojmova.

Cijeli putopis možete pronaći na Facebooku, u grupi “Kronike globalnog zatopljenja – Powered by BOSCH“: https://www.facebook.com/groups/thule/ 

– Za ovu izložbu načinio sam poseban, konceptualno zaokružen odabir. Intimno sam izuzetno zadovoljan ovim serijalom. Plaže i dijelovi obale na ovim kadrovima u normalnim godinama su uglavnom puni turista i kupača. Pandemijske 2021. bili su gotovo sasvim prazni, zbog čega fotografije imaju posebnu kvalitetu, kakvu će biti teško ponoviti. Premda su konceptualno slične, gotovo svaka fotografija u serijalu ima neki detalj koji je čini osobitom. Gledajte pažljivo… – poručio je autor Oleg Maštruko.

Maštruko je urednik, menadžer poslovnih konferencija i kolumnist te autor i fotograf, s pet objavljenih knjiga IT tematike, dvije putopisne i dvije knjige fotografija, ali i sedam Facebook putopisa. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter