Licencirana kasino kockanje za besplatne igre

  1. Omni Casino Recenzija I Iskustva 2025: Osoba s kojom sam razgovarao bila je obrazovana i profesionalna, no činilo se da Engleski nije njihov materinji jezik.
  2. Slot Double Dragons Bonusi I Besplatne Vrtnje - Ako tražite neke nevjerojatne varijacije blackjacka, na ovom mjestu za pregled kasina pronaći ćete mnoštvo opcija.
  3. Solei Umag Casino Recenzija I Iskustva 2025: Innoin je pun uzbudljivih značajki i izgleda fantastično previše.

Keno hakovati bingo u kladionici

Slot Igre Online Free
Imaju mnoštvo igara koje se mogu igrati i osjećati se kao u zemaljskim automatima za kasino na koje možete naići bilo gdje u svijetu.
Besplatne Slot Igre Piramide
Morate imati na umu da svaka stranica kasina uživo nudi različit broj stolova s različitim ograničenjima klađenja.
Gumbi za presavijanje i podizanje bili su na pogrešnoj strani gumba za poziv u usporedbi sa svim ostalim internetskim poker sobama.

Igre ruleta uživo

Cepbank Casino 50 Free Spins
Prije registracije, klijent se mora složiti s pravilima koja su navedena u uvjetima i odredbama na temelju kojih pružamo naše usluge.
1x2 Gaming Casino Igre 2025
Bio je malo ograničen u prvom kolu doigravanja (61 jarda i rezultat u lakoj pobjedi), ali je potom eksplodirao na 183 i 142 jarda u posljednje dvije utakmice.
Poker Asova

PREDSTAVLJENO NOVO IZDANJE VODIČA GAULT&MILAU CROATIA 2020

PRESTIŽNA NAGRADA: Dodijeljeni trofeji najboljim chefovima i restoranima

Objavljeno: 05.03.2020. Renata Cisar

Chef godine prema izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2020 je Danijel Đekić chef restorana Monte iz Rovinja.
Sandra i Dane Tahirović iz restorana Zora bila u Splitu i Robert Benzia iz restorana Ganeum u Lovranu, osvojili su trofej Veliki chef sutrašnjice 2020.
Trofej Chef tradicijske kuhinje 2020 osvojili su Silvija Horak iz restorana Terbotz u Štrigovi i Tvrtko Šakota chef restorana Nav u Zagrebu.
Trofej mladi talent godine 2020 osvojili su Floriana Ružić iz restorana San Rocco u Brtonigli i Matija Jagić iz Brokenships bistroa u Zagrebu.
Buffet Kamenice iz Dubrovnika nagrađen je trofejem Najbolji POP 2020.
Ove je godine dodijeljen i novi trofej Šef sale 2020 kojeg je osvojio Dragutin Majsak iz restorana Vinodol u Zagrebu.

Posebno priznanje za zasluge u promicanju hrvatske gastronomije i slastičarstva osvojila je jedna od najboljih ambasadorica hrvatskog slastičarstva, Dragica Lukin iz slastičarnice Villa Soši u Umagu.
Najboljim restoranima proglašeni su 360 iz Dubrovnika, Monte iz Rovinja, Laganini iz Palmižane, te šibenski Pelegrini.

„Luksuz je u kvaliteti, ne u cijeni“

U Esplanade Zagreb Hotelu, 3. je ožujka održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia.

Ovaj je događaj na jednom mjestu okupio impresivan broj hrvatskih chefova, vrhunskih profesionalaca i zaljubljenika u gastronomiju, a vrhunac večeri bila je dodjela prestižnih kulinarskih trofeja kojima Gault&MillauCroatia nagrađuje najbolje chefove u čijem je radu prepoznat moto vodiča – „Luksuz je u kvaliteti, ne u cijeni“.

Posebnost Gault&Millau vodiča leži u slavlju različitosti – u njemu svoje mjesto pronalaze raznovrsni restorani i profesionalci različite dobi i stilova, a ono što dijele su inovativnost, poštivanje tradicije svoga kraja, poznavanje suvremenih kulinarskih tehnika te kuhanje s velikom strašću. Gault&Millau Croatia 2020 gastronomski vodič najopsežniji je do sada, a u njemu su predstavljena 202 restorana, 82 POP restorana, 101 vino i 20 hotela. Direktorica Gault&Millau Croatia, Ingrid Badurina Danielsson ovaj je vodič opisala kao snažan, postojan i napravljen da ljubiteljima hrane pruži pouzdane informacije o restoranima. Također je naglasila njegovu važnost u Hrvatskoj i svijetu:

„Gault&Millau, jedan je od dva najprestižnija međunarodna gastronomska vodiča te predstavlja hrvatsku gastronomsku scenu na svjetskoj pozornici, a Hrvatsku kao poželjnu food&wine destinaciju“. Noć kulinarskih scara održana je u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela, a četveroručnu gala večeru pripremile su vrhunske chefice Ana Grgić, chefica Esplanadeinog restorana Zinfandel’s i nositeljica titule Veliki chef sutrašnjice Gault&Millau Croatia 2018 i Francuskinja Coline Faulquier, chefica i vlasnica restorana Signature u Marseilleu, i nositeljica titule Mladi talent Gault&Millau France 2017.

Važnost gastronomije

Nagrađene chefove i restorane pozdravila je i Marianne Lecerf, glavna međunarodna koordinatorica za Gault&Millau.

Projekt je podržala i Hrvatska turistička zajednica, a čestitke dobitnicima uputila je Darija Tödtling, predstavnica Hrvatske turističke zajednice.
Podršku projektu dalo je Ministarstvo turizma Republike Hrvatske. U ime Ministarstva turizma gostima se obratio državni tajnik u Ministarstvu turizma RH Frano Matušić, koji je tom prilikom istaknuo važnost gastronomije kao jednog od vodećih sadržaja turističkog iskustva na kojem se gradi cjelokupni brend Hrvatske.

Hrvatska turistička zajednica bila je posebni partner projekta, realiziranog uz veliku pomoć partnera Gault&Millau Hrvatska: Premium Visa, PBZ card, Debic, Kontanyi, Hrvatska pošta, Aurelia, Lexus, Kraš Bajadera, Romerquelle, Raise the Bar i Mutti. Partneri događanja bili su i: Esplanade Zagreb Hotel, Centaurus, Karlić tartufi, MIVA galerija vina, DUKE group, Krauthaker, Tomić, Degrassi, Štampar i Feravino.

Izdanje vodiča Gault&Millau Croatia za 2020. godinu bit će u prodaji na lokacijama Tiska, te u poslovnicama Hrvatske pošte, a namijenjen je svim ljubiteljima kvalitetne hrane, i restoranima koji pružaju vrhunska kvalitetu i uslugu. Gault&Millau gastronomski vodič je dostupan i putem besplatne mobilne aplikacije na kojoj možete naći ocjene i detaljni opisi svih restorana uvrštenih u vodič Gault&Millau Croatia 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba