Brojanje mobilnih slot kartica 2024

  1. Rulet Bez Krupijea: Otvarajući instant casino stranice danas, primijetit ćete da su određeni elementi dizajna bili usmjereni na mobilne korisnike.
  2. Rulet Iskustva - Otkrićete da većina autentičnih proizvoda prihvaća oklade od igrača koji su zapravo u stvarnom kasinu i putem Interneta - njihove proizvode obično koriste zemaljska kockarnice kako bi proširili svoju korisničku bazu, a to uključuje i njihovu igru s dvostrukim ruletom.
  3. 500 Casino 50 Free Spins: Općenito razumijemo da su internetski slotovi modificirani tako da rade s određenom svrhom, međutim, rijetko razmišljamo o tome, radije samo gledamo kako se valjci okreću s ciljem da možda zaradimo nešto novca do kraja našeg susreta u igri.

Web kasino pravi novac igra I osvaja novac

Slot Dragonz Bonusi I Besplatne Vrtnje
Jedna od ove četiri najbolje momčadi vjerojatno će propustiti postsezonu.
Casino Krk Radno Vrijeme
Uz to, postoji točno 12 progresivnih igara, među kojima su i najbolje igre koje uključuju Ainsus i Ainsus.
Dakle, ako se netko približi stolu ruleta sa 100 novčića, nakon nekoliko sati igre očekuje da će izgubiti oko 5 novčića i još uvijek imati 95 novčića.

Osvojite pravi novac žive kasino

Slot Prowling Panther Bonusi I Besplatne Vrtnje
Casino ININSI nudi najpouzdanija i najpopularnija rješenja za uplatu i povlačenje dostupna na tržištu.
Dachbet Casino 50 Free Spins
Za one koji traže nešto s velikim fokusom na internetski bingo, 888.
Netbet Casino 50 Free Spins

PREDSTAVLJENO NOVO IZDANJE VODIČA GAULT&MILAU CROATIA 2020

PRESTIŽNA NAGRADA: Dodijeljeni trofeji najboljim chefovima i restoranima

Objavljeno: 05.03.2020. Renata Cisar

Chef godine prema izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2020 je Danijel Đekić chef restorana Monte iz Rovinja.
Sandra i Dane Tahirović iz restorana Zora bila u Splitu i Robert Benzia iz restorana Ganeum u Lovranu, osvojili su trofej Veliki chef sutrašnjice 2020.
Trofej Chef tradicijske kuhinje 2020 osvojili su Silvija Horak iz restorana Terbotz u Štrigovi i Tvrtko Šakota chef restorana Nav u Zagrebu.
Trofej mladi talent godine 2020 osvojili su Floriana Ružić iz restorana San Rocco u Brtonigli i Matija Jagić iz Brokenships bistroa u Zagrebu.
Buffet Kamenice iz Dubrovnika nagrađen je trofejem Najbolji POP 2020.
Ove je godine dodijeljen i novi trofej Šef sale 2020 kojeg je osvojio Dragutin Majsak iz restorana Vinodol u Zagrebu.

Posebno priznanje za zasluge u promicanju hrvatske gastronomije i slastičarstva osvojila je jedna od najboljih ambasadorica hrvatskog slastičarstva, Dragica Lukin iz slastičarnice Villa Soši u Umagu.
Najboljim restoranima proglašeni su 360 iz Dubrovnika, Monte iz Rovinja, Laganini iz Palmižane, te šibenski Pelegrini.

„Luksuz je u kvaliteti, ne u cijeni“

U Esplanade Zagreb Hotelu, 3. je ožujka održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia.

Ovaj je događaj na jednom mjestu okupio impresivan broj hrvatskih chefova, vrhunskih profesionalaca i zaljubljenika u gastronomiju, a vrhunac večeri bila je dodjela prestižnih kulinarskih trofeja kojima Gault&MillauCroatia nagrađuje najbolje chefove u čijem je radu prepoznat moto vodiča – „Luksuz je u kvaliteti, ne u cijeni“.

Posebnost Gault&Millau vodiča leži u slavlju različitosti – u njemu svoje mjesto pronalaze raznovrsni restorani i profesionalci različite dobi i stilova, a ono što dijele su inovativnost, poštivanje tradicije svoga kraja, poznavanje suvremenih kulinarskih tehnika te kuhanje s velikom strašću. Gault&Millau Croatia 2020 gastronomski vodič najopsežniji je do sada, a u njemu su predstavljena 202 restorana, 82 POP restorana, 101 vino i 20 hotela. Direktorica Gault&Millau Croatia, Ingrid Badurina Danielsson ovaj je vodič opisala kao snažan, postojan i napravljen da ljubiteljima hrane pruži pouzdane informacije o restoranima. Također je naglasila njegovu važnost u Hrvatskoj i svijetu:

„Gault&Millau, jedan je od dva najprestižnija međunarodna gastronomska vodiča te predstavlja hrvatsku gastronomsku scenu na svjetskoj pozornici, a Hrvatsku kao poželjnu food&wine destinaciju“. Noć kulinarskih scara održana je u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela, a četveroručnu gala večeru pripremile su vrhunske chefice Ana Grgić, chefica Esplanadeinog restorana Zinfandel’s i nositeljica titule Veliki chef sutrašnjice Gault&Millau Croatia 2018 i Francuskinja Coline Faulquier, chefica i vlasnica restorana Signature u Marseilleu, i nositeljica titule Mladi talent Gault&Millau France 2017.

Važnost gastronomije

Nagrađene chefove i restorane pozdravila je i Marianne Lecerf, glavna međunarodna koordinatorica za Gault&Millau.

Projekt je podržala i Hrvatska turistička zajednica, a čestitke dobitnicima uputila je Darija Tödtling, predstavnica Hrvatske turističke zajednice.
Podršku projektu dalo je Ministarstvo turizma Republike Hrvatske. U ime Ministarstva turizma gostima se obratio državni tajnik u Ministarstvu turizma RH Frano Matušić, koji je tom prilikom istaknuo važnost gastronomije kao jednog od vodećih sadržaja turističkog iskustva na kojem se gradi cjelokupni brend Hrvatske.

Hrvatska turistička zajednica bila je posebni partner projekta, realiziranog uz veliku pomoć partnera Gault&Millau Hrvatska: Premium Visa, PBZ card, Debic, Kontanyi, Hrvatska pošta, Aurelia, Lexus, Kraš Bajadera, Romerquelle, Raise the Bar i Mutti. Partneri događanja bili su i: Esplanade Zagreb Hotel, Centaurus, Karlić tartufi, MIVA galerija vina, DUKE group, Krauthaker, Tomić, Degrassi, Štampar i Feravino.

Izdanje vodiča Gault&Millau Croatia za 2020. godinu bit će u prodaji na lokacijama Tiska, te u poslovnicama Hrvatske pošte, a namijenjen je svim ljubiteljima kvalitetne hrane, i restoranima koji pružaju vrhunska kvalitetu i uslugu. Gault&Millau gastronomski vodič je dostupan i putem besplatne mobilne aplikacije na kojoj možete naći ocjene i detaljni opisi svih restorana uvrštenih u vodič Gault&Millau Croatia 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba