JOŠ SAMO NEKOLIKO DANA DO 16. PO REDU “HOOMSTOCKA”

Popularni festival u Humu na Sutli ove će godine okupiti glazbena imena poput Elementala, Brkova, Krankšvestera i brojnih drugih

Objavljeno: 28.06.2022. Metropolitan

Dobro poznati festival “Hoomstock” će se ove godine održati po 16. puta na već dobro poznatoj lokaciji, igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli, a sve ljubitelje festivala i dobre glazbe ove će godine iznenaditi široka lepeza odličnih izvođača koji će nastupati 1. i 2. srpnja. 

Od dobro poznatih imena s hrvatske glazbene scene, posjetitelje će ove godine zabavljati popularni hip-hop bend ‘Elemental’ te ‘Brkovi’ i ‘Krankšvester’, ali i druga glazbena imena poput ‘HRAM-a’, ‘ABOP-a’ i glazbenice Miriiam. 

Uz već dobro poznate izvođače, “Hoomstock” pozornica rezervirana je i za one manje poznate, ali jednako kvalitetne. Tako će na ovogodišnjem izdanju festivala nastupiti bend ‘Prazna lepinja’ čiji su zvuci kombinacija rocka, punka, psihodelije, funka i reggaea. Nastupit će i riječki rock bend ‘The Black Room’, a za sve ljubitelje plesnih zvukova tu je i bend ‘Disco Quality’. 

Na pozornici će se predstaviti i glazbenici Shin i Galaš koji nastupaju pod imenom ‘30Zona’, a dolaze iz zagrebačkog kvarta Kozari Bok. Također, na ovogodišnjem “Hoomstocku” će nastupiti i pobjednica HGF-a Vanja Gorički, u glazbenim vodama poznatija kao Daisy Dives te šibenska hip-hop senzacija ‘HRAM’.  

Osim spomenutih vrhunskih izvođača koji pokrivaju različite glazbene žanrove, a time i različite ukuse, nastupit će i dva DJ-a, DJ Jogurt i DJ Vlado. 

Uz dobru glazbu, ovogodišnje izdanje “Hoomstocka” ponudit će i sadržaje za one najmlađe. Pod nazivom “Hoomstock Junior” će u dvorani osnovne škole 30. lipnja biti postavljen najveći mobilni planetarij u Hrvatskoj u kojem će svi zainteresirati moći otkriti tajne noćnog neba, planeta, zvijezda i galaksija. 

Ulaznice za ovogodišnji “Hoomstock” mogu se nabaviti preko sustava Entrio. Uz festivalsku ulaznicu po cijeni od 100 kuna tu je i “Okupi ekipu” paket od tri ulaznice po cijeni od 259 kuna. Karte će se moći nabaviti i na dan festivala po cijeni od 80 kuna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter