OD 21. DO 28. KOLOVOZA U SVETOM KRIŽU ZAČRETJU ODRŽAT ĆE SE 53. TJEDAN KULTURE, ZABAVE I SPORTA, A S NJIME I NEIZOSTAVNI FESTIVAL PJEVAČA AMATERA:

Audicije za “Prvi glas Zagorja” od 8. do 12. lipnja – evo gdje i kada možete pokazati svoj pjevački talent

Objavljeno: 01.06.2021. Metropolitan

Objavljeni su termini audicija za poznati svetokriški festival pjevača amatera, 53. po redu “Prvi glas Zagorja”. Festival će se tradicionalno održati u sklopu Tjedna kulture, zabave i sporta, od 21. do 28. kolovoza, a na njemu, kao i proteklih godina, mogu nastupiti pjevači iz Hrvatske, kao i iz susjednih država.
Audicije kreću 8. lipnja u Varaždinu, u Pučkom otvorenom učilištu u 15 sati, te u Čakovcu, na Radiju 1, od 18 sati. Dan kasnije, 9. lipnja, audicija će biti od 17 sati, u kino dvorani Studentskog doma “Stjepan Radić” u Zagrebu. U četvrtak, 10. lipnja, audicija će se od 16 sati održati u Srednjoj školi Zaprešić, a 11. lipnja u Velikoj Gorici, u dvorani “Galženica”, od 17 sati. U subotu, 12. lipnja, ciklus audicija završava u Svetom Križu Začretju, u općinskoj Knjižnici od 11 sati.

Audicija će se održati i za ‘Mali prvi glas’, festival za djecu do 15 godina starosti s područja Krapinsko – zagorske županije, i to također u Svetom Križu Začretju, u nedjelju, 13. lipnja, u prostorima Knjižnice od 11 sati.
Na audiciji svi kandidati izvode jednu pjesmu po vlastitom izboru, bez glazbene pratnje, odnosno “A cappella”.
Na Festivalu pjevači pjevaju dvije pjesme zabavnog karaktera, od kojih jedna obavezno mora biti domaća, uživo i uz pratnju festivalskog orkestra. Nagrade su višestruke, a pobjednik dobiva pravo nastupa na jednom od državnih festivala, kao i TV snimku na CMC televiziji.

Najnovije po kategorijama

“Dan ili dva izbjegavajte lokaciju gdje se nalazi gnijezdo, dok ptić ne odleti. U situaciji kada je pronađen ispali ptić, nemojte se približavati lokaciji, već je prijavite”

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter