U PALMOTIĆEVOJ

Na ulici pokraj smeća našla je bačenu gitaru: “Zbogom pjesmo”

Objavljeno: 01.07.2020. Ante Ferara

Danas sam sjetna i prilično tužna. Bilo je postova koji ne ulijevaju nadu, onih koji ukazuju na neslaganje između stanara, a nalaze se u podjednako nezavidnoj situaciji. Kao da se po ko zna koji put odvajaju oni koji mogu sve što hoće i oni koji su nemoćni, iz raznih razloga. A na ulici, bačena gitara. Stala sam i zamišljala ko je kome svirao, pjevao, možda sentimentalne pjesme ili ko je razočarano odustao od svoje strasti? Razmišljala sam da ju pokupim i odnesem doma, odustala sam! Neka ide putem koji joj je vlasnik odredio, on zna razloge. Ili vlasnika više i nema, a netko ko je naslijedio gitaru ne mari. Zbogom pjesmo, napisala je u postu na Facebooku Vlasta Rešetić Nezirović.

Kazala nam je kako je gitaru vidjela u ponedjeljak poslijepodne u Palmotićevoj ulici.

– Nalazila se u Konzumovoj kutiji uz motorić s druge strane smeća. Nije imala žice, ali je bila čitava, prekrasna – opisuje Rešetić Nezirović. Dodaje da inače pokupi kad naiđe na nešto tako dobro, ali da joj ovaj put nešto nije dalo da je uzme.

– Pitala sam se kako su je tako mogli ostaviti i zaključila kako ne mogu baš sve uzeti – rekla nam je Rešetić Nezirović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba