KOBNI LET HELIKOPTEROM

TRAGEDIJA U KALIFORNIJI: Poginuli Kobe Bryant i njegova kći Gianna

Objavljeno: 26.01.2020. Metropolitan

Jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant poginuo je u tragičnoj nesreći pri padu helikoptera, koja se dogodila u gradu Calabasasu u Kaliforniji, javljaju svjetski mediji.

Kobe je svojim privatnim helikopterom putovao s još osmero ljudi, uključujući i pilota, od kojih nitko nije preživio. Među putnicima je bila i kći slavnog košarkaša, 13-godišnja Gianna Maria Onore, potvrdio je izvor za TMZ Sports.

Objavljeno je da Kobeova supruga Vanessa Bryant, kao niti njegove ostale tri kćeri Natalia, Bianca i Capri nisu bile u helikopteru, koji se pri padu zapalio što je, navodi se, uzrokovalo pogibiju putnika.

Kobe Bryant i njegova kći putovali su prema Akademiji Mamba gdje je Gianna trenirala košarku.

Kobe Bryant, poznat i pod nadimkom Black Mamba (Crna Mamba), rođen je 23. kolovoza 1978. godine u Philadelphiji, a profesionalnu košarkašku karijeru završio je 2016. godine. Charlotte Hornetsi izabrali su ga u prvome krugu NBA drafta 1996. i ušao je u NBA direktno iz srednje škole te postao najmlađi igrač sa 17 godina. Jedan je od najboljih košarkaša u američkoj povijesti. Igrao je na poziciji bek šutera i bio je član NBA momčadi Los Angeles Lakersa kroz čitavu 20-godišnju karijeru.

Uzrok pada helikoptera i okolnosti ove tragične nesreće koja je šokirala svijet tek se trebaju utvrditi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba