U SVOJE LJUBAVNE ODAJE MAMILA JE ŠIROK SPEKTAR MUŠKARACA, ZAVRŠILA JE IZA REŠETAKA

˝Brineta 23˝ preko oglasnika nudila seks, a onda joj je na vrata pokucao policajac u civilu…

Objavljeno: 22.09.2022. Metropolitan

Kodno ime ˝Brineta 23˝ pojavilo se u Oglasniku pod kojim je svoje usluge nudila 32-godišnjakinja koja je u svoje ljubavne odaje mamila širok spektar muškaraca željnih seksa. Dogovorili su bili promptni, a susreti su se odvijali na drugom katu zgrade u Voltinom naselju u Zagrebu. Među klijentima se našao i jedan zagrebački policajac, ali na zadatku. Bilo je to 7. srpnja kada joj je na vrata pokucao odjeven u civilu, piše Jutarnji.

– Po nalogu i zapovjedi voditelja službe, kontaktirao sam okrivljenu toga datuma te sam s njom dogovorio susret. Otišao sam na adresu koju mi je dala i tom prilikom mi je ponudila pola sata seksa za 400 kuna, a za 600 kuna cijeli sat. A te tarife je oglašavala i preko oglasnika s brojem telefona, s time da je navela svoje lažne podatke ispod oglasa. Moja kolegica je čekala u blizini zgrade, a kada sam utvrdio činjenično stanje i legitimirao se okrivljenoj kao djelatnik policije, pozvao sam svoju kolegicu da provedemo daljnji postupak u prostorijama policije – prisjetio se na suđenju zagrebački policajac.

Služba organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke je u konačnici inicirala optužni prijedlog protiv 30-godišnjakinje zbog kršenja članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a na osnovu kojeg je proveden i sudski postupak.

Spomenuta je bez trenutnog prijavljenog boravišta i prebivališta u Hrvatskoj, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, riječ je o osobi čiji je član uže obitelji prije nekoliko godina ‘pao’ s drogom.

Sudske pozive je ignorirala, ali je svejedno na kraju zbog odavanja prostituciji osuđena na 20 dana zatvora uz jednogodišnji rok kušnje. Dva mobitela Meanit i Alcatel sa SIM karticama, koi su joj služili za dogovore s klijentima, policija joj je oduzela te će po pravomoćnosti ove presude, isti postati vlasništvo RH. Troškove ovog sudskog postupka na platit će, na kraju, građani.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter