Ocjenjivač hrane i bloger iz Australije, poznat kao Bruce Super Convenience, izazvao je pomutnju među ljubiteljima Nutelle kada je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju teglice ovog mega popularnog namaza, ali u bijeloj boji, prenosi 24sata. Odmah je napomenuo kako mu je ovu poslasticu poklonio prijatelj i kolega poznat kao The Snack Controller te kako to nije nešto što se može kupiti u trgovinama.
– Oprostite što sam vas razočarao – napisao je i dodao da mu je ovu blagoslovljenu teglu poslao @thesnackcontroller, još jedan Instagram bloger koji se bavi hranom.
– Moram zahvaliti njegovoj/njenoj/njihovoj prelijepoj duši što je stvorila ovu divoticu i poslala mi je – napisao je uz fotografiju. The Snack Controller, koji je poslao misterioznu teglicu Nutelle, otkrio je tajnu.
– Napravili smo to prema receptu drugog Instagramera aufstrichqueen_vera. Kombinirali smo dvije table bijele čokolade, vrećicu bijelih Kinder Schokobonsa, mjericu maslaca od lješnjaka, sirup od lješnjaka i obično suncokretovo ulje. Pomiješajte sve zajedno, i to je to – prokomentirao je bloger za Mirror.
A post shared by Vera Patarcic (@aufstrichqueen_vera) on
Što se tiče recepta za ovaj namaz s profila aufstrichqueen_vera, trebat će vam 200 grama bijele čokolade, 187,5 grama bijele čokolade Moser Roth (Mousse Schokolade von Moser Roth), 20 žličica po 5 grama biljnog ulja i 35 grama maslaca od lješnjaka. Da biste napravili svoju bijelu Nutellu, pomiješajte dvije vrste čokolade zajedno s uljem u blenderu do vrlo fine kremaste teksture. Zatim dodajte maslac od lješnjaka i nastavite miješati. Potom stavite u staklenku i ostavite da odstoji nekoliko dana kako bi namaz dobio pravu konzistenciju. (lb)
INTERVJU - CHEF MISLAV BOŽIĆ: Krapinski restoran Kramberger ima novog majstora zanata u kuhinji, koji želi stvoriti tim koji će dijeliti njegovu strast prema kuhanju
U skladu s novom europskom regulativom, metropolitan.hr je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala. Daljnjim korištenjem našeg portala, suglasni ste s korištenjem kolačića.Prihvaćam