ČIM SU VIDJELI ŠTO SE DOGODILO PRISKOČILI SU POMOĆI, IZNIJELI SU TROKUT, DA SPRIJEČE NESREĆU U PROMETU, I SVE SU POMOGLI UTOVARITI NATRAG...

BRAVO 3.A! ˝Vozač im je htio dati novce, platiti im rad, no oni su to odbili jer su smatrali da je to humani čin˝

Objavljeno: 02.12.2022. Metropolitan

Učenici Obrtničke i industrijske graditeljske škole koja se nalazi na Aveniji Većeslava Holjevca u Zagrebu oduševili su svojim ponašanjem pa pohvale pohvale poput ˝Imamo najbolju djecu u gradu!˝, ˝Bravo dečki˝ i ˝Ponosni smo na vas˝ iskaču iz svakog ugla i to zasluženo. Na stranicama škole objavljen je video u kojem su učenici priskočili u pomoć čovjeku kojem se, prevozeći materijal na kombiju, odvezalo uže a materijal rasuo po cesti. 

– Imamo najbolju djecu u gradu! Vozaču je na Aveniji Većeslava Holjevca puknulo uže koje je pridržavalo materijal na kombiju i sve se rasulo po cesti. Za to vrijeme naši su dečki iz 3. A bili na malom odmoru i čim su vidjeli što se dogodilo priskočili su pomoći, iznijeli su trokut, da spriječe nesreću u prometu, i sve su pomogli utovariti natrag – napisali su iz škole pod opis videa.

VIDEO: OIGŠ

– Vozač im je htio dati novce, platiti im rad, no oni su to odbili jer su smatrali da je to humani čin i da nije u redu uzeti novce za nešto što bi svi trebali napraviti kad vidimo da je netko u nevolji. Dečki ponosni smo na vas – poručili su na kraju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba