PRILIKOM KOMBAJNIRANJA PRONAĐENO MRTVO TIJELO, RADI SE O NESTALOJ OSOBI?

˝Leš je više dana bio izložen vanjskim utjecajima, stvorila se trulež˝

Objavljeno: 22.09.2022. Metropolitan

U srijedu, 21. rujna oko 17 sati, nedaleko od Sesveta Ludbreških, točnije na području polja zvanom ˝Grm˝, prilikom kombajniranja pronađeno je mrtvo tijelo.

Na mjesto događaja izašla je mrtvozornica koja se nije mogla izjasniti o uzroku smrti, ali pregledom tijela nije pronašla ozljede koje bi upućivala na kazneno djelo. Policijski službenici na mjestu pronalaska tijela obavili su očevid. Kako pretpostavljaju iz PU Varaždinske, radi se o jednoj osobi koja je nestala, ali u ovom trenutku to ne mogu potvrditi.

– Osoba je najvjerojatnije preminula prirodnom smrću. Mrtvozornik nije mogao odrediti uzrok jer se mora napraviti obdukcija, a obzirom da se radi o lešu koji je više dana bio na izložen vanjskim utjecajima, stvorila se trulež – objasnili su nam podrobnije iz policije.

Tijelo je prevezeno na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija i prepoznavanje, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti samog događaja.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter